pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrarebet365

      

Avancronica Meciurilor
Campioana Moldovei, Sheriff Tiraspol, întâlnește pe Zlin, din Cehia, pe teren propriu, într-un meci cât o calificare istorică, în primăvara europeană. Partida se dispută pe Stadionul Sheriff din Tiraspol, cu începere de la ora 22.05. Întregul lot al transnistrenilor este valid și este foarte motivat pentru obținerea unui succes care ar garanta, în măsură destul de mare... citeste tot »
Juventus Torino și FC Barcelona se întâlnesc miercuri seară, de la ora 21.45, într-un meci în care latina fotbalistică este la ea acasă. Cele două echipe joacă frumos, deschis, fiind reprezentante ale unor școli asemănătoare, a căror rivalitate istorică este foarte bine cunoscută. Juve are 7 puncte și este pe locul secund în grupă, în urma catalanilor, care au 10 puncte... citeste tot »
În această seară, de la ora 21.45, pe Signal Iduna Park din Dortmund, are loc partida din etapa a cincea a Ligii Campionilor la fotbal, dintre Borussia Dortmund și Tottenham Hotspur.Meciul este crucial, ultima șansă chiar, pentru echipa britanică. Tottenham are doar două puncte,neavând decât două egaluri acumulate în patru meciuri... citeste tot »
Sâmbătă seară, de la ora 21.45, în Serie A se desfășoară un derby de tradiție al fotbalului italian, între Napoli și AC Milan. Rivalitatea este una istorică, între sud și nord. Ea a exacerbat atunci când napoletanii se bazau pe tripla sud-americană alcătuită din Maradona, Careca și Alemao, în timp ce rosso-nerii aveau în compunere triunghiul de forță olandez compus din... citeste tot »
Vineri seară, de la ora 21.30, uvertura etapei de Bundesliga, campionatul german de fotbal, înseamnă un meci foarte interesant, între Stuttgart și Borussia Dortmund, două echipe de tradiție și de valoare ale competiției. Burnic, de la echipa gazdă, este suspendat. Lui i se adaugă și alte absențe de marcă la echipa șvabilor, cum ar fi Donis, Kaminski, Zimmerman, Carlos Mane sau Meyer. .. citeste tot »
În această seară, de la ora 21.45 va avea loc partida retur a barajului de calificare la Campionatul Mondial din Rusia 2018, între Irlanda și Danemarca. Partida se dispută pe superbul stadion Aviva din Dublin, acolo unde evoluează și naționala de rugby a Irlandei. În partida tur, la Copenhaga, scorul a fost egal, 0-0 citeste tot »
În această seară, de la ora 21.45, are loc a doua manșă a barajului de calificare pentru Campionatul Mondial de fotbal din 2018, între Italia șu Suedia. În tur, la Stockholm, pe Friends Arena, scorul a fost favorabil vikingilor, care s-au impus cu 1-0. Rezulatul, oarecum surprinzător, este însă fragil și poate fi întors în al doilea meci, programat a se desfășura pe tărâm italian.Italienii și-au părăsit vechea tradiție a practicării unui joc ultra... citeste tot »
Sâmbătă, 11 noiembrie 2017, la Copenhaga are loc prima manșă a barajului de calificare la Cupa Mondială din Rusia 2018, între Danemarca și Irlanda. Ambele echipe se bazează pe un stil de joc anglo-saxon, în forță, cu oameni puternici care nu se dau înapoi de la duelurile fizice fără menajamente. Danezii au o doză mai mare de tehnică, fapt care, considerăm, va fi suficient pentru ca balanța acestei prime manșe a barajului să se încline către ei.  citeste tot »
Un al doilea derby al serii europene de fotbal este cel dintre Suedia și Italia, care va avea loc cu începere de la ora 21.45, pe 10 noiembrie. Meciul are loc pe superba Friends Arena din Stockholm, iar vikingii, neavându-l la dispoziție pe Ibrahimovic, sunt precum un avion fără o aripă. Totuși, echipa suedeză a demonstrat că este foarte puternică ... citeste tot »
Zona europeană a preliminariilor pentru Cupa Mondială de fotbal Rusia 2018 a ajuns în faza barajelor play-off. În prima zi, cel mai interesant meci este cel dintre Croația și Grecia, turul dublei manșe urmând să aibă loc la Zagreb.Cele două echipevor lupta, evident, cu săbiile pe masă, miza fiind uriașă. Croații vor încerca să ia un avantaj substanțial ... citeste tot »
Duminică, 5 noiembrie, de la ora 18.30, Chelsea și Manchester United țin capul de afiș în Premier League, cu cel mai interesant meci al etapei din campionatul englez de fotbal. Chelsea are aproape tot lotul valid, Kante și Moses putând fi ușor înlocuiți din distribuție. În schimb, oaspeții de la Man.United  au mari probleme de lot citeste tot »
Sâmbătă seară, de la ora 19.30, în Bundesliga, campionatul german de fotbal, va avea loc un derby de tradiție, între Borussia Dortmund și Bayern Munchen, adică două dintre cele mai bune echipe nemțești la momentul de față. Jocul se anunță unul cu scântei, ambele echipe fiind dornice de victorie împotriva unui adversar cu nume mare... citeste tot »
Mâine, cu începere de la ora 20.00, pe Stadionul Lomokotiv din Moscova, are loc partida din etapa a patra a grupelor Europa League, dintre Lokomotiv Moscova și campioana Moldovei, Sheriff Tiraspol. Transnistrenii sunt aureolați de remiza obținută în urmă cu două săptămâni în fața titratei echipe moscovite, pe teren propriu, fapt care îi face... citeste tot »
În etapa a patra a Ligii Campionilor la fotbal, în prima zi a lunii noiembrie, Tottenham Hotspur găzduiește partida cu puternica Real Madrid. Acum o etapă, în tur, pe Santiago Bernabeu, scorul a fost, surprinzător, egal, 1-1.La britanici vor lipsi Lamela și Wanyama, în timp ce lotul galacticilor are mai multe absențe notabile, cum ar fi... citeste tot »
Marți seară, 31 octombrie 2017, în etapa a patra a grupelor Ligii Campionilor, se va disputa un meci extrem de interesant, pe Stadio Olimpico din Roma, partida derby dintre AS Roma și Chelsea. Jocul va începe la ora 21.45. Cele două echipe s-au întâlnit, în urmă cu două săptămâni,când rezultatul a fost un spectaculos egal, 3-3... citeste tot »
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10