pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrarebet365

      

Avancronica Meciurilor
Ziua de duminică, 23 iulie, are ca element central partida de fotbal din campionatul de tranziție, în care combatante sunt Milsami Orhei și Dacia Chișinău, pe terenul primeia, de la ora 18.30. Ambele echipe au părăsit Europa League cu coada între picioare, așacă, datoare fiind către proprii suporteri, vor încerca să joace totul pe miza internă citeste tot »
Sheriff Tiraspol și Zimbru Chișinău, două echipe încărcate de istorie în fotbalul moldovenesc, se confruntă într-un prim derby al campionatului de tranziție,sâmbătă,22 iulie, cu începere de la ora 20.00, la Stadionul Sheriff din Tiraspol. Transnistrenii vin după un meci foarte greu,în Liga Campionilor, ei pierzând miercuri returul cu Kukesi, în Albania,cu 2-1... citeste tot »
Joi, 20 iulie, cu începere de la ora 20.00, pe Stadionul Zimbru din Chișinău, are loc partida retur din turul al doilea preliminar al Europa League, între Zaria Bălți și Apollon Limassol. În tur, în însorita Insulă a Afroditei, oponenții noștri s-au impus cu un sec 3-0, oprind turația motoarelor după o primă repriză ... citeste tot »
Miercuri, 19 iulie, de la ora 20.30, pe Elbasani Arena, va avea loc returul manșei din Liga Campionilor, între Kukesi și Sheriff Tiraspol. În tur, la Tiraspol, băieții noștri s-au impus la limită, cu scorul de 1-0. O succintă radiografie a jocului tur ne relevă faptul că ambele echipe doresc calificarea, iar valoarea este sensibil egală... citeste tot »
Duminică, de la ora 16.00,spectacolul tenisului pe iarbă primește cireașa de pe tort, la Wimbledon urmând a fi programată finala turneului de simplu masculin. Au ajuns până în această fază, după un parcurs în șapte trepte întinse pe durata a două săptămâni, Marin Cilic, numărul 6 mondial, respectiv Roged Federer... citeste tot »
De la ora 16.00, la Wimbledon are loc, astăzi, finala tabloului feminin de simplu, în care se confruntă Garbine Muguruza, din Spania, locul 15 WTA, și arhicunoscuta Venus Wiliams, din Statele Unite ale Americii, locul 11 în clasamentul mondial de specialitate. Meciul, mai ales pentru căse dispută pe iarbă, propune un spectacol aparte... citeste tot »
În această seară, de la ora 20.00, Zaria Bălți susține prima manșă a turului secund preliminar din Europa League, în Insula Afroditei, în Cipru, împotriva celor de la Appolon Limassol. Echipa noastră vine după o vară fierbinte, în care a eliminat, în runda anterioară, la penalty-uri, pe FK Sarajevo, din Bosnia-Herțegovina... citeste tot »
Miercuri seară, de la ora 20.00, campioana Moldovei, Sheriff Tiraspol, debutează în actuala ediție a Ligii Campionilor la fotbal, contra echipei albaneze Kukesi. Jocul are loc pe Stadionul Sheriff, iar formația noastră este favorită principală. Sheriff a pornit lansat în campionatul de tranziție, câștigând categoric în prima etapă, cu 5-0... citeste tot »
Duminică, 9 iulie, pe Stadionul Sheriff din Tiraspol, are loc meciul dintre Sheriff Tiraspol și Zaria Bălți, reeditarea ultimei finale de Cupa Moldovei, c ând transnistrenii s-au impus cu un categoric 5-0, însă după ce la pauză tabela era albă. Lovitura de începere a meciului, un prim derby al campionatului de tranziție, este programată pentru ora 20.00... citeste tot »
Joi, 6 iulie, de la ora 20.00, la Sarajevo, în Bosnia-Herțegovina, se dispută manșa retur a dublei dintre FK Sarajevo și Zaria Bălți, contând pentru primul tur preliminar al Europa League. Fotbaliștii bălțeni, ne aducem aminte, ne-au creat o imensă bucurie la meciul tur, acum o săptămână, când s-au impus pe teren propriu cu 2-1... citeste tot »
Joi, 6 iulie, cu începere de la ora 18.00, Milsami Orhei va susține manșa a doua a turului I preliminar din Europa League. Milsami Orhei, după rușinea din meciul tur, când a pierdut în Luxemburg, în fața modestei Fola Esch, are o singură variantă plauzibilă la îndemână: victorie. Milsami va ataca, fără îndoială, deoarece... citeste tot »
Joi, 6 iulie, cu începere de la ora 17.00, Dacia Chișinău va juca împotriva echipei macedonene Shikendja, la Chișinău, în cea de-a doua manșă a primului tur preliminar al Europa League. În primul meci, în urmă cu o săptămână, Dacia a pierdut cu un scor de neprezentare, 3-0. Desigur că acum, ținând cont de acest amănunt, este foarte greu, dacă nu chiar... citeste tot »
Duminică, 2 iulie, cu începere de la ora 21.00, la Sankt Petersburg, fosta capitală imperială, are loc finala Cupei Confederațiilor la fotbal. Desigur că rușii și-ar fi dorit ca echipa lor să fie prezentă în acest duel cu trofeul pe masă, însă finalistele sunt două colege de grupă, Germania și Chile. Germania și Chile s-au întâlnit și în grupe, când scorul a fost egal, 1-1... citeste tot »
Duminică, 2 iulie, cu începere de la ora 15.00, la Moscova, pe Otkrytye Arena, are loc finala mică a Cupei Confederațiilor la fotbal, combatante pentru această medalie de bronz fiind selecționatele Portugaliei și Mexicului. Cele două formații s-au mai întâlnit odată, chiar în faza grupelor, la meciul inaugural... citeste tot »
Germania și Mexic se vor întâlni la Soci, joi seară, de la ora 21.00, în cadrul celei de-a doua semifinale a Cupei Confederațiilor la fotbal. Jocul se anunță a fi unul foarte interesant, între reprezentantele a două școli diferite de abordare fotbalistică.Selecționerul german Joachim Low este aureolat de obținerea celei de-a 100-a victorii ... citeste tot »
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10