pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare


1xbet
Pariu Live Gratuit de pina la 50 Euro pe Real - PSG
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Pariu Live Gratuit de pina la 50 Euro pe Real - PSG

Real Madrid și Paris St. German se vor întâlni miercuri seară, pe Santiago Bernabeu, de la ora 21.45, în cadrul optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal. 

Simpla rostire a numelor de jucători și echipe reprezintă milioane de fiori pentru orice microbist adevărat. Cele două echipe se comportă foarte bine din punct de vedere ofensiv însă, în același timp, sunt bine compartimentate și echilibrate. 

Pariază pe Real - PSG la Bet365


Madrilenii au avut fluctuații mari de formă în campionat, așa că Liga Campionilor rămâne debușeul necesar pentru marea performanță a sezonului. De partea cealaltă, somptuoasa echipă pariziană are ambiția de a câștiga tot și de a confirma supremația de pe plan intern, printr-un parcurs cât mai lung în Liga Campionilor.

Carbajal, Ceballos, allejo și Zidane junior vor lipsi de la echipa madrilenă, în timp ce absențele oaspeților sunt Ben Arfa și Thiago Motta. 

Cea mai ușoară cotă de prins, în acest caz, este cea de peste 2.5 goluri marcate în meci.
Casa de pariuri bet365 va ofera sa pariati suma de pina la 50 Euro pe acest pronostic. Cum functioneaza?
 - Plasati un pariu simplu inaintea evenimentului pe meciul Real Madrid v PSG
veti primi un pariu live gratuit egal cu valoarea celui mai mare pariu simplu inaintea evenimentului (valoarea maxima a pariului live gratuit: 50€ pentru a fi utilizat ca miza pe oricare tipuri de pariuri live pe meciul Real Madrid v PSG.
Pariul live gratuit va deveni disponibil dupa inceperea meciului.
Pentru a utiliza pariul live gratuit, adaugati o selectie pe cupon dupa inceperea meciului si selectati optiunea 'Utilizati pariul gratuit' de langa selectie.

Click aici pentru a paria pina la 50 Euro la Real - PSG
 


Pronostic: over 2.5
Cota: 1.50
Agentia: Bet 635 cote bune  Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like