pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare

1xbet
Cine credeti ca va cistiga UEFA Champions League 2018/2019 ?
FC Barcelona
Real Madrid
Man.City
Bayern Munich
alta echipa
Pronostic cu cotă peste 5 la Real Madrid - Juventus Torino
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Pronostic cu cotă peste 5 la Real Madrid - Juventus Torino

Miercuri seară, de la ora 21.45, în returul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, va avea loc un derby hispano-italian, între Real Madrid și Juventus Torino.

Santiago Bernabeu, stadionul madrilen, vine să asiste la o calificare facilă a galacticilor, mai ales că în tur, la poalele Piemontului, Real a câștigat sec cu 3-0.

Tocmai plecând de la acest rezultat ne vom argumenta cota mare aleasă pentru predicție, în rândurile de mai jos. 

Pariază pe Real - Juventus la Bet365


Nacho, Sergio Ramos, Lucas și Vallejo vor lipsi de la gazde. Betancur, Bernardeschi, Dybala și Barzagli sunt absenți, din motive disciplinare sau accidentări, la Bătrâna Doamnă.

Realul poate aborda la relanti acest joc, având în vedere avantajul uriaș, de trei goluri. Torinezii vor lupta până la epuizare și vor ataca în valuri, în speranța refacerii acestui handicap. Victoria, chiar dacă nu va conduce la calificare, este o onoare pentru care alb-negri sunt dispuși să riște orice.Insa, dupa meciul de aseara dintre AS Roma si FC Barcelona, acest pronostic ne da si mai multa incredere si ca totul este posibil. Si totusi, daca va este teama sa pariati pe acest pronostic, puteti acum miza FARA RISC suma de 750 lei. Cum functioneaza?

Deschide un cont la Parimatch de pe pariuri.md si fa un depozit de minim 750 lei. Parimatch iti va acorda un Bonus de 100 %, adica tot 750 de lei.Apoi pariaza pe victoria lui Juventus in acest meci fara nici un risc . De ex: pariezi Bonus-ul de 750 lei pe cota 5.5 pe victoria lui Juventus si daca pronosticul merge , te alegi cu 4125. E simplu nu?

  Ridica aici BONUS-ul de 750 lei la Real Madrid - Juventus

P.S. Atentie ! Bonus-ul se acorda doar la primul depozit si doar pentru cei care isi deschid cont de pe pariuri.md

Pronostic: Juve
Cota: 5.50 Pariază aici pe cea mai mare cota
Agentia: Bet 635 cote bune  
Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like