pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
pm
1xbet
Cine credeti ca va cistiga UEFA Champions League 2018/2019 ?
FC Liverpool
Tottenham Hotspur FC
Incepem in forta C. M. 2018.Pronostic cu cota 4.45 la Rusia v Arabia Saudita
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Incepem in forta C. M. 2018.Pronostic cu cota 4.45 la Rusia v Arabia Saudita

Joi, 13 iunie, la Moscova se dă startul ediției din acest an a Campionatului Mondial de fotbal.

Conform tradiției, în uvertură joacă echipa gazdă, Rusia, care tot tradițional este repartizată în funcția de cap de serie al grupei A. Adversara rușilor este Arabia Saudită, o echipă fără experiență și performanțe la acest nivel.

Ca orice meci de deschidere, ne așteptăm la surprize, mai ales că rușii nu au jucat meciuri oficiale în ultima vreme, cu excepția Cupei Confederațiilor. 

Pariază pe Rusia - Arabia Saudită la Bet365


Rușii au antrenor nou, pe fostul portar internațional Cercesov, care dorește să impună un sistem novator, atipic pentru filosofia de joc a rușilor, cu 3 fundași centrali. Factorii de stabilitate valorică ai rușilor sunt portarul Akinfeev, veteranul de 39 de ani Ignashevich, gemenii Miranchuk, Dzyuba sau Dzagoev. 

Saudiții reprezintă o mare necunoscută pentru toată lumea. Au ca selecționer un fost jucător foarte bun, pe spaniolul Pizzi, iar în ultimele amicale înainte de turneul final au cedat greu, cu același scor, 2-1, în fața Italiei și a Germaniei. E drept că au pierdut și meciul cu Peru, în aceeași perioadă, cu 3-0, ceea ce înseamnă oscilații destul de mari. Cu trei excepții spaniole, arabii au toți jucătorii din campionatul intern. 

Rusia nu a câștigat în ultimele 7 meciuri internaționale, ceea ce înseamnă un mare semn de îngrijorare pentru toți suporterii gazdelor. Saudiții au învins, în luna mai, cu scor identic, 2-0, pe Grecia și pe Algeria.

Meciul, ca și întregul Campionat Mondial de altfel, va fi în direct pe postul public de televiziune, Moldova 1. 

Opinm că se va respecta tradiția și va fi o remiză în meciul de deschidere. 

Pronostic: X
Cota: 4.45 Pariază aici pe cea mai mare cota
Agentia:  
Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like