pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
pm
1xbet
Care echipă se va califica în următoarea rundă a Cupelor Europene?
Sheriff
Petrocub S-G
FC Milsami
FC Speranta
Niciuna
Pronostic la Juventus - Manchester United. "Bătrâna Doamnă" țintește revanșa!
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Pronostic la Juventus - Manchester United. "Bătrâna Doamnă" țintește revanșa!

7 noiembrie 2018, la ora 22:00 pe stadionul Allianz din Torino, se va desfășura meciul etapei a patra din faza grupelor Ligii Campionilor, între echipele Juventus și Manchester United.

După primele trei runde  "Bătrâna Doamna",  a adunat 9 puncte, si conduce cu încredere clasamentul grupei. Cele mai multe goluri pentru echipă fiind marcate de atacantul Paulo Dybala (4).
Juventus a început noul sezon de Liga cu victoria din deplasare asupra Valenciei (2:0), după care a urmat victoria de pe teren propiu, scor (3:0) cu elvețienii de la "Young Boys". În runda precedentă, echipa lui Massimiliano Alegrie au plecat pe Old Trafford, unde s-au dovedit a fi mai puternici decât gazdele, câștigând cu un scor minim de 1:0, golul câștigător fiind marcat de Dybala.

Pariază pe Juventus - Man.United la Bet365

"Diavolii Roșii" înainte de runda a 4-a, cu 4 puncte, sunt clasați pe a doua poziție. Decalajul dintre cel mai apropiat urmăritor al "Valenciei" este de numai 2 puncte. 3 goluri marcate de "diavolii roșii" în toate cele trei lupte. Echipa lui Mourinho a început cu o victorie majoră asupra celor de la "Young Boys" (3:0). Apoi a urmat o remiză fără goluri marcate cu Valencia, după care, la fel cum am spus, pe Old Trafford au pierdut cu 0:1 de la Juventus.

Bonus 750 lei la primul pariu, la 100 % depozit de la Parimatch
Într-adevăr, este dificil să presupunem ce poate împiedica echipa gazdă să reia trei puncte într-un duel împotriva lui Manchester United. La urma urmei, dacă în deplasare, Cristiano Ronaldo și colegii săi au jucat mai bine și au câștigat, atunci pe stadionul Allianz cu sprijin colosal ar trebui să obțină o victorie mai mare.


Pronostic: Victorie Juventus
Cota: 1.60
Agentia: Bet 635 cote bune
Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like