pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
pm
1xbet
Cine credeti ca va cistiga UEFA Champions League 2018/2019 ?
FC Liverpool
Tottenham Hotspur FC
Pronostic la Olanda – Franta. Vezi pe ce mizeaza expretii nostri
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Pronostic la Olanda – Franta. Vezi pe ce mizeaza expretii nostri

Vineri, 16 noiembrie, va avea loc una dintre cele mai interesante meciuri al Ligii Națiunilor. Pe stadionul din Rotterdam vor juca echipele din Olanda și Franța. Meciul va începe la ora 21:45

Stilul echipei naționale, desigur, nu se compara acum cu echipa națională a Olandei, 2000-2008. Această echipă națională a avut o schimbare de generații când a trecut de Euro 2016. Dar, în ciuda a tot ceea ce se întâmplă cu echipa acum, cred că vor dori să se dovedească nu numai pentru ei înșiși, ci pentru întreaga lume că știu să joace fotbal. După două meciuri jucate în grup, se află pe a doua poziție. În prima rundă, au pierdut de la Franța (1:2), iar în al doilea mei au învins Germania (3:0).

Pariază pe Olanda - Franta la Bet365
Franța: Echipa echilibrată și puternică. Sa dovedit perfect la Campionatul Mondial, alocând corect puterea pentru fiecare meci. Didier Deschamps este un antrenor foarte rațional, analizează perfect adversarii cu personalul său de coaching și știe cum să-și administreze jucătorii, comunică perfect fiecărui membru al echipei. În grupa lor se află pe prima poziție, jucând trei partide: în prima au jucat la zero cu germanii, în a doua au învins olandezii cu ușurință (2:1), a urmat o victorie puternică împotriv echipei naționale germane (2:1).

Pariază pe Olanda - Franta la Parimatch

Cred că așteptăm un meci egal. Gazdele au obținut o formă bună, în plus, au sprijin fanii și încrederea în sine după victoria asupra germanilor. Sunt sigur că vor putea înscrie un gol, având în vedere că nu au cel mai bun joc în apărare. Cu toate acestea, oaspeții fără goluri sunt puțin probabil să plece, deoarece linia de atac este acum în formă bună.

Pronostic: ambele marcheaza
Cota: 1.65
Agentia: Bet 635 cote bune
Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like