pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
pm
1xbet
Cine credeti ca va cistiga UEFA Champions League 2018/2019 ?
FC Liverpool
Tottenham Hotspur FC
Pronostic la Germania - Olanda. Incepem saptamana cu un meci de lux
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Pronostic la Germania - Olanda. Incepem saptamana cu un meci de lux

Germania va juca acasă împotriva Olandei în etapa finală din faza grupelor a Ligii Națiunilor. Germanii sunt pe ultimul loc în grupă. În trei dispute, echipa lui Joachim Loew a obținut doar un punct. Olandezii sunt pe locul doi cu trei puncte la activ. Conduce clasamentul, Franța cu șapte puncte.


Germania nu mai are șansa de a obține primul loc în grupă. Cu toate acestea, echipa poate evita ultima poziție. În ajunul meciului, Germana a disputat un meci amical cu Rusia. Echipa lui Joachim Loew în Germania au învins adversarul cu un scor de 3:0. Acest rezultat încurajează optimismul fanilor echipei naționale germane. La începutul turneului, "portocala mecanică" a pierdut de la Franța în deplasare (1:2) și a învins Germania pe teren propriu - 3:0.
Vezi toata oferta la acest meci de la Bet365

Sub conducerea lui Ronald Cuman, echipa națională olandeză arată bine. Acum nu mai joacă la fel de slab ca în calificarea pentru campionatul mondial de anul trecut. Pentru "portocala mecanică" a fost foarte important să redevină nivelul ridicat de fotbal. Judecând după meciurile anterioare ale echipei împotriva Franței și Germaniei, Kuman a reușit să conducă echipa la un nivel foarte ridicat.
Pariază pe Germania - Olanda la Parimatch
Germania trebuie să se răzbune pe Olanda pentru o înfrângere zdrobitoare în primul meci al echipelor din Liga Națiunilor. Este foarte posibil, ca germanii vor fi capabili să-i învingă pe oaspeți. Recent, germanii au avut probleme de performanță, dar într-un duel împotriva Rusiei, au jucat bine în atac, marcând trei goluri. Olanda, pe de altă parte, nu are probleme în atac. În cadrul următoarei întâlniri, adversarii vor înscrie cel puțin trei goluri în meci.


Pronostic: peste 2.5 goluri
Cota: 1.75
Agentia: Bet 635 cote bune




Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like