pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
pm
1xbet
Cine credeti ca va cistiga UEFA Champions League 2018/2019 ?
FC Liverpool
Tottenham Hotspur FC
Meciul PSG – FC Liverpool iti poate aduce 1400 lei FARA RISC !!!
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Meciul PSG – FC Liverpool iti poate aduce 1400 lei FARA RISC !!!

Miercuri, 28 noiembrie, in grupa C a UEFA Champions League se disputa derby-ul grupei dintre PSG si FC Liverpool. Desi e penultimul meci din faza grupelor, este o partida  in care victoria conteaza pentru ambele echipe. Si asta pentru ca in etapa trecuta, codasa grupei FK Crvena zvezda, a reusit sa produca la Belgrad surpiza zilei cind i-a invins pe “cormorani” cu 2-0. Astfel, dupa cest meci calculele grupei s-au complicat, asa ca disputa de pe Parc de Princes va fi una pe muchie de cutit.
Vezi toata oferta la acest meci la Bet365
Cota pe o eventuala victorie a parizienilor este in crestere la casa de pariuri bet365 care ofera la moment o cota de 2.20. Si asta are si o explicatie pe masura. Thomas Tuchel nu va putea apela la serviciile unor piese de baza ca Kylian Mbappe sau Neymar.
Pariază pe PSG - FC Liverpool la Parimatch

FC Liverpool are cota 3.10 si e in cadere. Adam Lallana  si Alex Oxlade-Chamberlain nu-i vor putea ajuta pe “cormorani” in aceasta intilnire. Totusi, dupa umilinta de la Belgrad, suntem convinsi ca Liverpool va arata un cu totul alt meci. Noi ne asteptam sa vedem goluri in ambele porti si cel mai indicat prognostic este ca ambele echipe inscriu.

Inregistreaza-te aici si ridica BONUS-ul de la Bet365

Bet 365 vine cu o oferta speciala pentru acest meci. Va ofera in LIVE un BONUS de 50 Eur. Cum functioneaza?
-          Plasati un pariu simplu inaintea evenimentului pe meciul PSG v Liverpool.
-          Veti primi un pariu live gratuit egal cu valoarea celui mai mare pariu simplu inaintea evenimentului (valoarea maxima a pariului live gratuit: 50€) pentru a fi utilizat ca miza pe oricare tipuri de pariuri live pe meciul PSG v Liverpool.
-          Pariul live gratuit va deveni disponibil dupa inceperea meciului.
-          Pentru a utiliza pariul live gratuit, adaugati o selectie live pe cupon dupa inceperea meciului si selectati optiunea 'Utilizati pariul gratuit' de langa selectie
Pronostic: ambele marcheaza
Cota: 1.44 x 50 Eur BONUS = 72 Eur sau 1400 lei
Agentia: Bet 635 cote bune
Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like