pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
pm
1xbet
Cine credeti ca va cistiga UEFA Champions League 2018/2019 ?
FC Liverpool
Tottenham Hotspur FC
Pronostic la Spartak Moscova v Rapid Vienna. Un meci cit o calificare
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Pronostic la Spartak Moscova v Rapid Vienna. Un meci cit o calificare

În cadrul celei de-a 5-a rundăal Ligii Europei, Spartak Moscova peOtkritie Arena va găzdui echipa Rapid Vienna. Ambele echipe au încă șanse să lupte pentru poziția a doua din Grupa G, atât rușii, cât și echipa de la Viena, asas ca la ambele formatii le trebuie victoria pentru a fi sigure de aceasta.

Merită de amintit faptul că Spartak a înlocuit recent antrenorul principal, iar subconducerea luiKononov, echipaa reușit deja să obțină prima victorie, după ce auînvinspe Krylya Sovetov pe teren propriucu un scor de 3:1.

SpartakMoscovadupă 4 runde jucate în Europa League se află pe locul al treilea în clasamentulgrupului G. Moscoviții au 5 puncte, la fel ca Glasgow Rangers, cu un punct mai mult decât Villarreal, unul mai puțin decâtrivalii din această searăRapidViena.

Pariază pe Spartak - Rapid Viena la Bet365
Cei de la Vienaîn Europa League a început turneul cu o victorie încrezătoare cuSpartak 2:0, următoarele meciuri, echipa vieneză nu a mai câștigat, a jucat 0-0 cu Villarreal acasă, a pierdut 1:3 la Glasgow Rangers și 0:5 pentru spanioli. Statisticile arată că Rapid are mari probleme cu meciurile din deplasare, Spartak ar trebui să se folosească de această situație.
Pariază pe Spartak - Rapid Viena la Parimatch
SpartakMoscova, o echipăfoarte decentă de jucători, cel puțin, rușii vor juca la egalitate această dispută. În plus, după sosirea lui Kononov, moralitatea "gladiatorilor" a crescut, ceea ce va ajuta cu siguranță și gazdele să câștige joi. În această pereche, pariul pe victoria celor de la Spartak arată ca o opțiune bună, în caz de pierdere de puncte în jocul de acasă, moscoviții pot să-și ia rămas bun de la gândurile din playoff-ul Ligii Europa.

Pronostic: Spartak sa cistige macar o repriza
Cota: 1.53
Agentia: Bet 635 cote bune
Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like