pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
pm
1xbet
Care echipă se va califica în următoarea rundă a Cupelor Europene?
Sheriff
Petrocub S-G
FC Milsami
FC Speranta
Niciuna
Manchester United și Bournemouth: "Diavolii Roșii" pe val fără ”Special One” Mourinho!
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Manchester United și Bournemouth: "Diavolii Roșii" pe val fără ”Special One” Mourinho!

30 decembrie, începând cu ora 19:30 pe legendarul stadionOld Trafford va avea loc meciul din etapa a 20-a din Premier League între Manchester United și Bournemouth.

După 19 runde, Diavolii Roșii, au obținut 32 de puncte, ocupând locul 6 în Premier League. În ultimele cinci runde ale campionatului,echipa a acumulat 10 puncte cu 3 victorii și 1 egalitate. În plus, a avut o singură înfrângere împotriva lui Liverpool cu ​​un scor de 1:3. În ciuda faptului că echipa a marcat mult în acest timp, ea însăși nu a reușit niciodată să plece de pe teren fără a rata cel puțin un gol. Cel mai bun marcator al echipei este - francezul Martial, cu 8 goluri marcate.
Pariază pe Manchester United - Bournemouth la Bet365

Bournemouth se apropie pentru runda a 20-a, stabilindu-se pe locul 11, unde au acumulat 26 de puncte. În cele cinci meciuri anterioare, Bournemouth, a obținut doar 6 puncte, datorită a două victorii. Numai 4 goluri au fost înscrise de către echipa lui Eddie Howe. În deplasare "Bournemouth" în acest sezon a disputat 9 partide. De trei ori echipa a sărbătorit victoria și de 6 ori a obținut înfrângeri. În ultimele patru meciuri departe de casă, "Bournemouth" pierde mereu, unde au ratat cel puțin 2 goluri.
Pariază pe Manchester United - Bournemouth la Parimatch

După plecarea lui Jose Mourinho, "diavolii roșii" prezintă rezultate bune. Echipa câștigă, marcând cel puțin 3 goluri pe joc. Rivalul din acest meci este la fel de slab pentru a marca goluri în continuare și pentru a obținute puncte importantela lupta pentru competițiile europene.


Pronostic: victorie Manchester United și peste 2,5 goluri în meci
Cota: 1.90
Agentia: Bet 635 cote bune
Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like