pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
pm
1xbet
Care echipă se va califica în următoarea rundă a Cupelor Europene?
Sheriff
Petrocub S-G
FC Milsami
FC Speranta
Niciuna
Arsenal vs Fulham: Vor reuși "Tunarii" să dea lovitura după eșecul de pe Anfield?
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Arsenal vs Fulham: Vor reuși "Tunarii" să dea lovitura după eșecul de pe Anfield?

După o înfrângere umilitoare în ultima rundă de la Liverpool, Arsenal va încerca să se reabiliteze în următorul meci cu Fulham în prima zi din anul 2019 pe arena ”Emirates Stadium”

Începutul meciului de pe Anfield nu prevestea dezastrul pentru Arsenal. Discipolii lui Unai Emery au deschis scorul la începutul meciului, dar, așa cum s-a dovedit, aceasta a fost unica reușită din meci astfel, că chiar înainte de pauză, Liverpool a marcat de patru ori, iar în a doua jumătate încă un gol.
 
Putem  afirma că Arsenal se confruntă acum cu o criză a jocului și cât de repede va ieși echipa din aceasta depinde de antrenor. În ultimele cinci meciuri, Tunarii au repurtat doar o victorie cu outsiderul Burnley (3: 1), a pierdut în campionat cu Southampton (2: 3), și în Cupa Ligii cu Tottenham (0: 2) și a terminat nedecis cu Brighton (1: 1).
 
Practic, o serie de eșecuri se datorează unor pierderi în compnența "tunarilor": Hector Belerin, Henrikh Mkhitaryan, Rob Holding, Danny Welbeck, Konstantinos Mavropanos și Smith Rove, care nu vor putea juca în următorul meci din cauza traumelor. Este o situație incertă și cu Mesut Ozil.

Pariază pe Arsenal - FC Fulham la Bet365

Fulham a jucat foarte bine în ultima rundă. Acasă, echipa lui Claudio Ranieri a învins unul dintre principalii competitori în lupta pentru ședere în divizia de elită din Huddersfield. Lovitura exacta a lui Alexander Mitrovich la 90 + 1 minut, care a fost deja a opta în campionatul actual, a permis adjudecarea celor trei puncte de gazde.
 
Trebuie remarcat faptul că Ranieri a reușit să stabilizeze ușor jocul jucătorilor săi în apărare. Fulham nu a pierdut trei meciuri la rând. În plus pînă la victoria asupra "terrierilor", ei au încheiat la egalitate cu Newcastle (0: 0) și Wolverhampton (1: 1). Traumați în componența oaspeților nu sunt.
Pariază pe Arsenal - FC Fulham la Parimatch

 În primul tur al duelului, Arsenal la învins pe Fulham cu un scor de 5: 1. Cu toate acestea, acum "The Cottagers" joacă fotbal mai defensiv, iar "Tunarii" sunt departe de forma optimă. Desigur, Arsenal ar trebui să învingă oaspeții, dar este puțin probabil ca victoria să fie atât de devastatoare ca în prima rundă.


Pronostic: FC Fulham +2,0 goluri (nu va pierde la diferență mai mare de 2 goluri)
Cota: 1.55
Agentia: Bet 635 cote bune
Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like