pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
pm
1xbet
Care echipă se va califica în următoarea rundă a Cupelor Europene?
Sheriff
Petrocub S-G
FC Milsami
FC Speranta
Niciuna
Chelsea vs Southampton: Vor întrerupe oare ”Sfinții” tradiția neplăcută?
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Chelsea vs Southampton: Vor întrerupe oare ”Sfinții” tradiția neplăcută?

În campionatul Angliei, Premier League, Chelsea a învins Southampton în ultimele șase meciuri consecutive. Miercuri, în a doua zi din anul 2019, Chelsea va înfrunta pe Southampton pe stadionul Stamford Bridge începând cu ora 21.45.

După o înfrângere neașteptată în ultimul joc de acasă în fața lui Leicester (0:1), clubul din Londra a jucat două meciuri cu success  în deplasare. În primul meci, Chelsea a bătut Watford cu un scor de 2: 1, iar apoi, datorită unei singure lovituri precise, a luat trei puncte în derby-ul din Londra cu Crystal Palace.

În arena de acasă, echipa Maurizio Sarri a pierdut doar unul din ultimele 13 meciuri, în meciul cu Leicester.
În clasament, Chelsea este pe locul al patrulea. Clubul de la Londra este cu două puncte înaintea lui Arsenal și cu patru puncte în spatele Manchester City.

Cu siguranță nu vor juca din cauza traumelor Pedro Rodriguez și Olivier Giraud. Evoluția lui Ruben Loftus-Chik, Cesc Fabregas și Callum Hudson-Odoi este sub semnul întrebării.
Pariază pe Chelsea - Southampton la Bet365

Southampton după schimbarea antrenorului încearcă să urce la clasament, dar până acum această sarcină nu poate fi implementată cu succes. În prezent, echipa lui Ralph Hazenhuttl se află pe locul 17 și este în fața lui Burnley, care se află în zona de retrogradare, doar datorită golaverajului.

Apariția specialistului austriac la conducerea clubului a avut doar un efect pe termen scurt asupra jocului din Southampton. "Sfinții" au învins pe Arsenal acasă cu un scor de 3: 2, după care au învins pe Huddersfield în deplasare (3: 1). Însă, în ultimele două runde, au suferit două înfrângeri consecutive de la West Ham (1: 3) și Manchester City (1: 3).

Din cauza suspnedării nu va putea juca Pierre-Emile Heubjerg. De asemenea, din cauza traumei nu va fi în măsură să ajute echipa Michael Obafemi. Este incert și Ryan Bertrand.
Pariază pe Chelsea - Southampton la Parimatch

Clubul londonez acasă joacă cu succes în apărare. În ultimele patru meciuri de acasă, "Albaștrii" au primit doar un gol, deși și ei nu au înscris deseori. Totalul golurilor în aceste meciuri a constituit  sub 2,5. Southampton este puțin probabil să ofere adversarului un joc ofensiv. În apărare "Sfinții" jocacă mai rău. 

Pronostic:Total goluri: < 3,5 goluri
Cota: 1.57
Agentia: Bet 635 cote bune
Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like