pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
pm
1xbet
Care echipă se va califica în următoarea rundă a Cupelor Europene?
Sheriff
Petrocub S-G
FC Milsami
FC Speranta
Niciuna
Pronostic la Alaves vs Valencia: un meci spectaculos deschis oricărui rezultat!
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Pronostic la Alaves vs Valencia: un meci spectaculos deschis oricărui rezultat!

Sâmbătă, 5 ianuarie, Alaves  pe teren propriu va juca cu Valencia în etapa a 18-a din La Liga spaniolă. Meciul va începe la ora 17.15. 

În campionatul actual Alaves se luptă pentru un loc în Cupele Europene cu Betis și Getafe. În clasament, discipolii lui Abelardo ocupă locul al cincilea cu 28 puncte și un golaveraj 19-17. Acasă în acest campionat nu a suferit nici o înfrîngere, 4 meciuri fiind câștigate și 4 remize.

Bascii au jucat instabil în ultimul timp și, prin urmare, nu au putut câștiga patru jocuri consecutive în toate turneele înainte de runda precedentă (a 17-a) cu Real Sociedad. Astfel, în acest meci din 21 decembrie, Alaves a reușit să câștige în deplasare cu 1:0.

În partida ce urmează nu vor putea juca Ruben Duarte și Mubarak Wakaso din cauza cumului de cartonașe galbene și Rodrigo Eli care este accidentat. Nu este sigură prezența în primul 11 și a lui Antonio Siever.
Pariază pe Alaves - Valencia la Bet365

În acest campionat, Valencia joacă multe meciuri care se termină cu remize (10 egaluri). Până acum, echipa antrenată de Marcelino Toral au ciștigat daor în 4 dueluri și în 3 au suferit înfrângeri cu golaveraj de 15-14, motiv pentru care echipa se situează pe locul 11 cu 22 puncte.

În ultimele 10 meciuri, ”Liliecii” au acumulat 16 puncte, care, în medie, constituie cu puțin peste un punct per meci. Totuși, echipa în aceste lupte a suferit doar două înfrângeri, ceea ce înseamnă că este o echipă combativă cu perspective de urcare în clasament.

Înaintea acestei partide, pierderile de jucători în garnitura "liliecilor" sunt multiple. Astfel, la sigur nu vor putea juca Jose Luis Gaia și Carlos Soler, care sunt descalificați. Traumați sunt Gonzalu Gedesh și Joffrey Kondogbia. Au probleme de sănătate și doi atacanți Kevin Gameiro și Misha Batshuai. De asemenea, îndoielnică este și evoțuția lui Francis Coquelin.
Pariază pe Alaves - Valencia la Parimatch

În general, Alaves joacă acasă foarte bine, iar Valencia are o serie de pierderi grave de jucători. "Liliecii" în general, nu joacă prea bine în deplasare în campionatul curent. Șansele de succes ale echipelor sunt egale, deși este foarte posibil să aibă loc schimb de goluri. Miza ”ambele marchează" a fost de succes în ultimele șase meciuri consecutive dintre aceste echipe.

Pronostic: ambele marchează și peste 2,5 goluri
Cota: 2.75
Agentia: Bet 635 cote bune
Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like