pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
pm
1xbet
Cine credeti ca va cistiga Copa America 2019?
Brazilia
Argentina
Uruguay
Chile
Alta echipa
Tottenham vs Chelsea: Semifinală de foc din Cupa Ligii Engleze! ”Spurs” fără trofee de 11 ani
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Tottenham vs Chelsea: Semifinală de foc din Cupa Ligii Engleze! ”Spurs” fără trofee de 11 ani


Competițiile la fotbal din Anglia nu lăsa nici măcar cel mai pretențios fan al fotbalului să se plictisească – astăzi, 08 ianuarie are loc prima manșă a primului duel din semifinalele Cupei Legii Engleze înceîpnd cu ora 22.00.  Prima pereche de rivali din semifinale pare foarte interesantă. Tottenham Hotspur încearcă să întrerupă lipsa de trofee care durează de aproape 11 ani în meciu cu Chelsea de pe Tottenham Hotspur Stadium (Londra).

Anul trecut, "Spurs" și "Aristocrații" s-au întâlnit de două ori și ambele aceste întâlniri s-au încheiat cu victorii sigure și frumoase ale lui "Hotspur" cu același scor 3:1 (acasă și în deplasare). Ultima întâlnire a rivalilor a avut loc cu puțin peste o lună în urmă - 24 noiembrie. În caea partidă Alli, Kane, Son Min și compania au zdrobit adversarul, marcând trei goluri. De la înfrângerea categorică "Chelsea" a fost salvată de golul lui Giroud de la finalul întâlnirii.
 
Interesant, relativ recent, Tottenham și Chelsea s-au întâlnit în semifinalele FA Cup (în aprilie 2017), în care, într-o confruntare tensionată și interesantă, echipa lui Conte (Chelsea) a repurtat o victorie cu 4: 2, însă în finală a pierdut la Arsenal (1: 2).
Pariază pe Tottenham - Chelsea la Bet365
În ce stare de spirit și formă sportivă sunt achipele lui Pochettino și Sarri acum? Este dificil de spus după Boxing day și luptele în FA Cup. Chelsea a bătut pe Nottingham Forrest 2: 0 datorită dublei lui Morata. Și Tottenham a zdrobit Tranmere 0: 7. Un hat-trick a fost pe contul lui Llorente, dubla a fost marcată de Aurier, Son Ming și Kane au marcat câte un gol. Oponenții din semifinale sunt aproximativ egali.
 
Chelsea a bătut ultima dată pe Tottenham în vara anului 2017, iar acum echipa din Sarri are toate șansele de a repurta o nouă victorie. Deși "Spurs" de asemenea vor dori să profite de ocazie pentru a ajunge în finala unui turneu de prestigiu. Considerăm ​​că forța echipelor este relative egală, iar în asemenea meciuri contează orice detaliu.
Pariază pe Tottenham - Chelsea la Parimatch
Important de reținut că ambele echipe nu se pot lăuda cu defensive ”beton”, așa că ar trebui să ne așteptăm ca jucătorii de atac ai lui  Tottenham și Chelsea să aibă o mulțime de oportunități pentru a înscrie. În asemenea caz, astfel de executor excepționali ca  Azar, Kane și Son, care acum prestează în general un joc fantastic, ar trebui să realizeze fazele de gol, care cu siguranță vor fi multiple.

Pronostic: peste 2,5 goluri
Cota: 1.85
Agentia: Bet 635 cote bune
Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like