pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
pm
1xbet
Cine credeti ca va cistiga Copa America 2019?
Brazilia
Argentina
Uruguay
Chile
Alta echipa
CSKA vs Maccabi Tel Aviv: Cât vor rezista oaspeții forței Armatei Roșii?
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


CSKA vs Maccabi Tel Aviv: Cât vor rezista oaspeții forței Armatei Roșii?

În data de 11 ianuarie, începând cu ora 19:00, în turul al 18-lea al sezonului regulat la baschet masculin Euroleague, CSKA Moskova va găzdui echipa Maccabi din Tel Aviv.

CSKA continuă urmărirea lui Fenerbahce și Real Madrid, față de care echipa moscovită are cu 2 victorii mai puțin și, respectiv, 1 victorie. Echipa rusă a câștigat 4 meciuri la rând, iar pe teren propriu are o serie de 16 meciuri consecutiv cîștigate.

În campionatul lor, echipa armatei este în fața celui mai apropiat urmăritor cu 2 victorii, deși au jucat cu un meci mai mult, dar în VTB United League, sunt singurii care au un rezultat de 100% de victorii din meciuri jucate (12). Rușii au jucat ultimul lor meci în deplasare, în cadrul Euroleague în data de 09 ianuarie cu Darussafaka din Turcia, câștigând în mod convingător cu un scor de 65:80.
Pariază pe CSKA - Maccabi Tel Aviv la Bet365

La echipa din Israel, similar ca și la CSKA, jucători accidentați înainte de acest meci nu sunt. Oaspeții au câștigat ultimele două meciuri în campionatul intern și în Euroleague, dar în deplasare nu sunt atât de convingători, câștigând doar în două cazuri din ultimele 11.

În Super League (Israel), echipa ocupă doar locul 4, cu toate acestea, însă a jucat cu 2-3 meciuri mai puțin decât concurenții săi, având potențial poziția de lider. În Euroliga, reprezentanții Tel Avivului au câștigat doar 6 meciuri din 17, fiind la o distanță de 2 victorii de zona de top-8. 
Pariază pe CSKA - Maccabi Tel Aviv la Parimatch

E important că, CSKA a câștigat ultimele 10 întâlniri directe cu Maccabi, inclusiv meciul din primul tur, în care moscoviți au reușit să se impună destul de greu cu 86:89.
Clubul de baschet CSKA joacă bine acasă, chiar și împotriva rivalilor mult mai titrați decât echipa din Israel, astfel că problema învingătorului în meci nu se pune. Totodată și oaspeții au nevoie stringentă de victorie și vor da o luptă campionilor din Moskova și respectiv considerăm că nu vor pierde cu o diferență zdrobitoare de scor.

Pronostic: Fora Maccabi Tel Aviv +15,5 puncte 
Cota: 1.56
Agentia: Bet 635 cote bune
Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like