pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
pm
1xbet
La ce casa de pariuri aveti cont?
Bet365
Parimatch
1xbet
Alta
Pronostic la Manchester United vs PSG: cel mai aşteptat meci al săptămînii din Liga Campionilor!
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Pronostic la Manchester United vs PSG: cel mai aşteptat meci al săptămînii din Liga Campionilor!

Dragi prieteni, pariuri.md cu o deosebită plăcere anunţă despre reluarea meciurilor din Liga Campionilor. Ne vom strădui să prezentăm pronosticuri la cele mai tari şi interesante meciuri.
Astfel, pe 12 februarie, începând cu ora 22.00 va avea loc primul meci din optimile Ligii Campionilor dintre Manchester United și PSG pe renumita arenă Old Trafford Stadium.

Manchester United, sub conducerea lui Ole Gunnar Solskjær, nu cunoaște încă gustul amar al înfrângerii. Echipa a obţinut zece victorii (opt - în Premier League, două - în FA Cup) şi o remiză în campionat.

După o remiză în meciul cu Burnley, în care Man. United a arătat caracterul și a marcat două goluri la finalul întâlnirii (2: 2), "Red Devils" a repurtat două victorii, fără a încasa gol - 1: 0 cu Leicester și 3: 0 cu Fulham.

Seria de succes a permis lui United să intre în top patru din Premier League. În campionatul Angliei, echipa are 51 de puncte, 52 goluri marcate (al patrulea rezultat în Ligă) și 35 goluri primite (al zecelea rezultat).

În meciul ce urmează este momentul ca Solskjærsă demonstreză valoarea şi în Liga Campionilor, acesta fiind primul meci oficial în afara Angliei pentru coach-ul norvegian.

Priveşte meciul Manchester United - PSG la Bet365

PSG în noul an a pierdut deja de două ori. Aceasta este mai mult decât în prima parte a sezonului. Discipolii  lui Thomas Tuchel au părăsit Cupa Ligii, pierzând la Gengam - 1: 2 (însă ulterior s-au razbunat crunt în Ligue 1 cu o victorie convingătoare cu 9: 0), iar la începutul lunii februarie au pierdut în Liga 1 la Lyon - 1: 2.

După această înfrângere, PSG a repurtat două victorii fără gol încasat: în Cupa Franceză cu un scor de 3: 0, Villefranche a fost bătut, iar în campionat - Bordeaux (1: 0).

În campionatul francez, PSG se simte mai mult decât confortabil - în 22 de meciuri, echipa a acumulat 59 de puncte și este cu 13 puncte înaintea celui mai apropiat urmăritor, Lille, jucând cu un meci mai puțin.
PSG va aborda meciul cu Manchester United cu pierderi serioase. Neymar nu va juca cu siguranţă în ambele meciuri. În plus, participarea la primul meci al lui Edinson Cavani și al lui Marco Verratti este discutabilă, iar Tom Meunier ar putea să rateze ambele meciuri.

Pariază pe Manchester United - PSG la Parimatch

De menţionat că casa de pariuri BET 365 oferă pe victoria lui United un coeficient de 2,35, o remiză - 3,60 și
Considerăm că Man. United are prima şansă în acest meci, şi o cotă destul de bună + 1,4 ar pe 1X în cazul în care poate fi şi o remiză.
Totuşi pronosticul pariuri.md pentru meci este că vor fi marcate peste 2,5 goluri, ţinînd cont de potenţialul ofensiv al ambelor echipe.

Pronostic: peste 2,5 goluri
Cota: 1.75
Agentia: Bet 635 cote bune
Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like