Udinese vs Lecce: Nevoia mare de 3 puncte o forțează pe Lecce să iasă la atac!
1188

Udinese primește vizita echipei Lecce, într-un meci din etapa a 37-a din Serie. Partida e programată pentru miercuri, 29 iulie, începând cu orele 20:30.

Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like

UDINESE CALCIO

Udinese s-a salvat în Serie A. „Micile zebre” au două victorii la rând, cu Cagliari 0-1 și o „bombă explodată” cu Juventus, 2-1, victorie smulsă în prelungiri, acum 6 zile. Pe „Dacia Arena” Udinese a arătat că poate pune probleme echipelor de talie mai mare din Serie A, remizând cu Lazio și Napoli, iar pe AC Milan chiar a bătut-o încă la începutul sezonului.

Problema lui Udineese în acest sezon e atacul firav. Cele 35 goluri marcate o clasează pe locul 3 în topul celor mai slabe atacuri din campionat.

Cu Lecce iarăși vor lipsi Mato Jajalo, Rolando Mandragora și Lukasz Teodorczyk.

Udinese: Musso; Becao, Troost-Ekong, Nuytinck; Avest, De Paul, Walace, Sema, Zeegelaar; Lasagne, Okaka

LECCE

Lecce e pe locul 18 în Serie A și are nevoie acută de două victorii în ultimele două etape pentru a-și salva pielea. În ultima rundă o vor întâlni pe Parma, deci șanse există.

„Salentinii” stau mai bine la capitolul goluri înscrise (47) și 78% din deplasări le-au jucat la over 2.5, ceea ce demonstrează că Fabio Liverani iubește să riște, fără a se baricada în propriul careu.

Problema lui Lecce e că pierde foarte multe puncte pe teren străin: 11 înfrângeri din 18 și doar 4 victorii.

Lecce: Gabriel; Donati, Lucioni, Paz, Dell'Orco; Mancosu, Tachtsidis, Barak; Falco, Saponara; Lapadula

Coeficienti

Case de pariuri 1 X 2
2.15 3.75 3.1
2.21 3.75 3.15
2.32 3.78 3.10

Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like

Pronostic

Udinese a învins-o pe Lecce în 7 din ultimele 10 meciuri în Serie A, iar ultima victorie a „galben-roșilor” pe „Dacia Arena” datează cu anul 2005.

Udinese și-a decis deja soarta în Seria A, poate răsufla ușor, deci ar putea exista probleme cu motivația. Pe acest fundal vine Lecce, care, din contra, trebuie să mănânce terenul și cu orice preț să ia 3 puncte. În caz contrar, zboară din eșalonul superior al campionatului italian. De aceea, cred că tonul partidei va fi dictat de Lecce, care joacă destul de vesel și curajos în ultima vreme: marchează mult, incasează mult.

Se așteaptă un meci deschis, cu goluri din partea ambelor formații. 

Pariaza acum

Pronostic: Ambele marchează & peste 2.5

Cota: 1.83
Agentia: Bet 635 cote bune

Va cîștiga acest pariu?

Da 50.00%
6
Nu 50.00%
6
BET365