Atalanta vs Inter: Cele mai ofensive formații din Serie A luptă pentru locul 2 în ultimul act al campionatului!
327

Ultima etapă din Serie A ne invită să savurăm din dueluri foarte interesante. Una din aceste partide e Atalanta-Internazionale, programată pentru 1 august, începând cu orele 21:45.

Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like

ATALANTA

Atalanta a redus mult din turații în ultimele etape. Nu se știe dacă e vina oboselii, ori poate s-a văzut cu „sacii în căruță”, referindu-ne la locul asigurat în Liga Campionilor pentru sezonul următor, însă se observă cu ochiul neînarmat că „zeița” nu mai prezintă acel joc foarte spectaculos și în partide, aparent ușoare a pierdut, neașteptat puncte.(deplasarea la Verona)

În 3 din ultimele 4 etape bergamezii au marcat mai puțin de 2 goluri per partidă, iar în ultimul meci cu Parma, aceștia au fost conduși cu 1-0 timp de 70 minute și au întors scorul pe final, cu toate că după ocazii au avut o statistică mai proastă.

Nu se știe cu ce dispoziție vor ieși pe teren în ultima partidă, însă cu siguranță vor dori să obțină argintul în Serie A și poate să stabilească recordul de goluri în istorie, atingând borna de 100 goluri în campionatul italian. Pentru asta e nevoie de punctat de 2 ori cu Inter.

Fundașul stânga Jose Palomino (30 apariții/2 goluri) nu-și va putea ajuta coechipierii pentru acest meci din cauza accidentării. Josip Ilicic e indisponibil în continuare.

INTER

Inter a pierdut și ea, întrun mod naiv și inexplicabil, multe puncte în acest sezon anume cu echipe mai modeste, însă acum, la sfârșit de campionat se află întro forma mai bună. Milanezii au două victorii sigure în ultimele etape. Ambele la zero și una din ele fiind cu incomoda echipă Napoli. (2-0).

În ultimele 4 meciuri Inter a marcat 7 goluri și a primit doar două. Internazionale a marcat minim două goluri în ultimele 5 deplasări în Serie A

Reieșind din aceste date, cota de 2.75 pentru victoria oaspeților e cam umflată, nu?

Formația lui Antonio Conte o bună parte a sezonului a luptat pentru tilu. La un moment dat se părea că are șanse foarte mari, însă din cauza a mai multor factori aceștia au fost nevoiți să se mulțumească cu locul 2. Acum aceștia au cu un punct peste Atalanta în clasament și luarea a măcar a unui alt punct la Bergamo ar contitui ultima sarcină pentru „nerazzuri” - de a păstra locul 2.

Matias Vecino e indisponibil la oaspeți. Stefano Sensi e incert.

Coeficienti

Case de pariuri 1 X 2
2.30 3.75 2.75
2.41 3.75 2.80
2.40 3.90 2.91

Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like

Pronostic

Atalanta are 2 victorii cu Internazionale în ultimele 10 meciuri directe, ambele la Bergamo.

În 6 din ultimele 10 partide cu participarea acestor echipe s-au înscris sub 2.5 goluri.

Se întâlnesc cele mai ofensive echipe din Serie A: 98 goluri marcate vs 79 goluri înscrise. În mod normal ar trebui să avem o ploaie de goluri și din acest motiv cotele pentru „ambele marchează” și pentru „peste 2.5” au scăzut drastic la 1.44.
Am asistat recent la același fenomen când s-a jucat Milan-Atalanta, ca în final să vedem un meci nu prea frumos, încheiat cu 1-1. Totul depinde de Atalanta. Va reuși cumva Gasperini să-și motiveze jucătorii pentru ultimul salt? Dificil lucru, în condițiile în care mulți s-au relaxat.

Inter arată mai bine la moment și să nu uităm că deține cea mai bună apărare din Italia: doar 36 goluri primite. Și dacă îi trebuie un punct, atunci Conte e specialistul pe astfel de cazuri. De aceea ar fi logic să ne orientăm atenția anume către oaspeți.

Pariaza acum

Pronostic: X2 & sub 4.5 goluri în meci
Cota: 1.95
Agentia: Bet 635 cote bune

Va cîștiga acest pariu?

Da 43.75%
7
Nu 56.25%
9
BET365