PSG vs Metz: Merge ulciorul la apă și a 3-ia oară?! Sau PSG amintește tuturor că e campioană?!
480

Calendarul din Ligue 1 nu iartă nicio echipă. Doar 3 zile au trecut de la ultimul meci al parizienilor și iată că aceștia, în condiții nefavorabile, au de mai disputat un meci, drept că este vorba de o adversară mai modestă – Metz.

Meciul se va juca miercuri, 16 septembrie, începând cu orele 22:00.

Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like


PSG

Dacă înfrângerea cu Lens nu a creat mare discomfort în staff-ul parizienilor, atunci eșecul cu Marseille deja ridică întrebări. Thomas Tuchel și-așa era criticat la sfârșitul sezonului pentru puținile goluri marcate, iar acum formația sa are ZERO goluri înscrise după primele 2 partide din campionat. Rușinos întrun fel, pentru sutele de milioane euro pompate de către arabi în această echipă și luând în considerație că academia din Paris e una din cele mai bune în Franța.

Cu Marseille au revenit Neymar, Draxler, Di Maria și Paredes. Dar sensul?! 66% posesie și doar 4 șuturi pe poartă. Și noroc că VAR a anulat un gol controversat al oaspeților, că era să fie 0-2.

Finalul meciului nu s-a lăsat cu bine. Jucătorii s-au luat la harță și de la Marseille au fost eliminați 2 jucători, iar la PSG au văzut cartonașul roșu Kurzawa, Paredes și Neymar. Icardi, Mbappe și Marquinos rămân indisponibili din cauza carantinei legată de Covid. Deci, Tuchel va avea aproximativ acealeși probleme de lot ca și în meciul cu Lens. Singura diferență e că va juca acasă și că Metz e o adversară mult mai modestă.

PSG (4-3-3): Rico- Bernat, Kimpembe, Kehrer, Florenzi - Verratti, Gueye, Herrera - Ruiz-Atil, Di Maria, Sarabia

METZ

Metz a avut norocul să încheie anticipat sezonul trecut pe locul 15, însă a avut evoluții simpatice pe ultima sută de metri.

Acum rezultatele lui Metz arată ca în oglindă în care se reflectă toată durerea parizienilor, două înfrângeri la același scor: 0-1 cu Monaco și 1-0 cu Lille. Dacă cu Monaco acasă au mai avut ceva ocazii, la deplasarea de la Lille s-a văzut toată slăbiciunea echipei, cunoscută de ani de zile anume în meciurile de-afară. Un șut pe poartă, însă golul primit a venit tocmai în minutul 88.

Antrenorul Vincent Hognon, în limita posibilităților, a făcut în această vară câteva achiziții cu accent pe defensivă. Au fost aduși Kevin N`Doram (Monaco), Vagner (St Etienne) Kiki Kouyate (Troyes) și Thierry Ambrose (Manchester City 2). Primii doi sunt însă accidentați, plus fundașul Thomas Delaine încă nu și-a revenit după accidentare. Așa că, Hognon cel mai probabil va folosi aceeași garnitură și cu PSG. Fie 5-4-1 cum i-a aranjat la Lille, fie un 4-4-3, dacă nu are frică de parizieni.

Metz (5-4-1): Oukidja, Centonze, Bronn, Boye, Fofana, Udol, Maiga, Pajot, Angban, Nguette, Diallo.

 

Coeficienți

Case de pariuri 1 X 2
1.25 5.75 10.00
1.28 6.30 10.50
1.28 6.90 10.50

Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like


Pronostic

Metz a pierdut ultimele 9 întâlniri directe cu PSG în toate competițiile, iar ultima dată când „maronii” au luat puncte cu parizienii s-a întâmplat pe 18 august 2007, pe terenul propriu. Pe „Parc des Princes” aceștia ultima dată au scos un rezultat pozitiv tocmai în 2004. (0-0)

Statistica meciurilor directe ne arată că deobicei între ele se marcheză mult sau uneori foarte mult. Jocul lui PSG de acum lasă de dorit. Se vede ușor că echipa e dependentă de Mbappe și că are nevoie de timp până va intra în albia sa. Cred că Metz e o formație prea mică ca să pună aceleași probleme pe care le-a creat Lens și Marseille. Ceea ce poate face Metz e să se baricadeze și să amâne cele 1-2 goluri pe care le vor primi oricum. Trei eșecuri la rând ar fi prea de tot. Di Maria poate sparge ghiața și să rezolve acest meci, cu toate că multe goluri aici nu se prevăd.

Pariaza acum

Pronostic: 1 & sub 4.5 goluri
Cota: 1.66
Agentia: Bet 635 cote bune

Va cîștiga acest pariu?

Da 56.25%
9
Nu 43.75%
7
BET365