Krasnodar vs PAOK: Grecii sunt pe val în CL, dar favoriți sunt rușii. Justificat?!
510

Începând cu marți, 22 septembrie, în Liga Campionilor se joacă play-off-ul. Krasnodar va primi acasă, la cu orele 22:00, formația greacă PAOK Salonic. Calificarea se va decide în urma a două meciuri: tur-retur, iar echipa care va ieși învingătoare, va juca în faza grupelor Ligii Campionilor.

Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like

KRASNODAR

Krasnodar a ocupat locul 3 în Premier Liga rusească sezonul trecut, fapt ce-i conferă dreptul de a-și începe evoluția în Liga Campionilor direct în play-off. „Taurii” la moment se află pe locul 5 în campionat și sunt întro formă de invidiat. Rușii au marcat 7 goluri în ultima partidă cu Khimki, iar inainte de asta au câștigat-o pe Rotor Volgograd cu 3-0 la masa verde.

Krasnodar tradițional joacă bine pe teren propriu. Echipa dispune de stranieri buni în atac și la creație, precum Claesson, Berg, Olsson, Cabella… însă apărarea uneori lasă de dorit. Mai există greșeli personale inexplicabile ale fundașilor ruși.

Însă la moment „taurii” se bucură de statistică bună pe terenul propriu după cele 8 etape de campionat: ZERO înfrângeri, 2 victorii, 2 înfrângeri.

Sezonul trecut aceștia au fost eliminați din  play-off-ul Ligii Campionilor, apoi din grupele Europa League, însă atunci echipa suferea din cauza problemelor de lot. Acum mai mulți jucători care au lipsit o vreme s-au întors în lot. Viktor Claesson, care a lipsit o perioadă lungă, a marcat cu Khimki două goluri, plus a asistat la altele două. În pauza de vară rușii l-au semnat pe Igor Smolnikov, întărindu-și linia defensivă.
Atacantul Ari, mijlocașul Stotski și Gazinski sunt accidentați, iar fundașul Martynovich este suspendat.

FC Krasnodar nu a jucat niciodată în faza finală a Ligii Campionilor. Acum sudicii au șansa unică de a accede în grupele celui mai prestigios turneu european între cluburi și să fie a 3-a echipă rusească care va juca în acest sezon în grupe.

Krasnodar (4-3-3): Safonov, Ramirez, Pantaleao, Sorokin, Petrov, Olsson, Vilhena, Cabella, Claesson, Berg, Wanderson

PAOK

Campionatul Greciei a început abia 12 zile în urmă, iar PAOK, după 2 meciuri, are o victorie și o înfrângere. Doar două goluri marcate.

În Liga Campionilor „vulturii” joacă mai bine, marchează mai mult. Aceștia au trecut mai întâi de Besiktas în runda a doua, scor 3-1, iar după asta de Benfica în etapa a treia, scor 2-1. Culmea e că Andrija Zivkovic, care nu s-a acomodat la Benfica și a fost cedat la PAOK, a înscris împotriva fostei sale echipe.

PAOK deși nu este favorita acestui meci, aceasta va practica stilul său de joc. Vor da mingea adversarului, se vor așeza adânc în apărare  și vor pândi momentele, care cu singuranță vor fi. Grecii dispun de câțiva jucători rapizi, care pot face diferența pe contratacuri, unul din ei fiind chiar cel menționat mai sus Andrija Zivkovic.Apoi să nu uităm la în lotul lui PAOK există cel puțin 4 jucători convocați la națională.

Mijlocașii Josip Mišić și Douglas Augusto sunt indisponibili la PAOK pentru acest meci.

PAOK (3-4-3): Zivkovic, Michailidis, Varela Mihaj, Giannoulis, Schwab, Esiti, Biseswar, Zivkovic, Tzolis, Swiderski

Coeficienți

Case de pariuri 1 X 2
1.95 3.40 3.80
2.03 3.35 3.80
2.03 3.40 3.80

Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like

Pronostic

Cele două echipe s-au întâlnit în faza grupelor Europa League. În Grecia s-a remizat alb, iar la Krasnodar au învins rușii cu 2-1.

PAOK, la fel ca și Krasnodar, nu a prins niciodată grupele Champions League, de aceea acest meci va fi de totul sau nimic pentru ambele formații.

Krasnodar are avantajul terenului propriu, iar grecii – statistica recentă în Liga Campionilor. Din acest motiv, cred că cotele sunt puțin dezechilibrate. Cota de 1,95 pentru Krasndoar în realitate ar trebui să fie mult mai mare.

„Taurii” au pierdut cu altă formație grecească sezonul trecut în aceeași fază a play-off-ului din Champions League. A fost 4-0 în Grecia și 1-2 în Rusia. De aceea nu trebuie avut mari iluzii în privința jocului echipei gazdă, deși PAOK nu e Olympiakos. Da, Krasnodar poate marca 1-2 goluri, însă există probleme în defensivă, plus lipsa capitanului Martynovich în centrul apărării poate fi una decisivă. PAOK și-a arătat clasa cu adversari mai valoroși, cum ar fi Besiktas și Benfica… și asta în mare parte fără a controla posesia și meciul. Cred că PAOK va avea câteva ocazii bune la poarta lui Safonov, din care minim una va fi convertită în gol.

Pariaza acum

Pronostic: Ambele marchează
Cota: 1.83
Agentia: Bet 635 cote bune

Va cîștiga acest pariu?

Da 56.25%
9
Nu 43.75%
7

Cometarii