Villarreal vs Valencia: „Submarinul” fără cel mai bun marcator, „liliecii” în criză. Ce să așteptăm de la meci?!
360

Villarreal primește duminică vizita Valenciei, întrun meci din etapa a 6-a a Primerei Division. Ora partidei: 17:00.

Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like

VILLARREAL

„Submarinul galben” are două victorii, două remize și o singură înfrângere în campionat. Eșecul cu 4-0 pe „Camp Nou” nu a demoralizat nicicum echipa lui Unai Emery, care imediat a bătut-o cu 3-1 pe Alaves, iar după asta s-a întors cu o remiză de pe „Wanda Metropolitano”, un egal care ar valora cât o victorie, iar dacă mai adăugăm că Atletico a avut acasă cu Villarreal un singur șut pe poartă, atunci devine clar că „submarinul” își face treaba destul de bine.

Gerard Moreno, care a marcat deja 3 goluri în acest sezon, va lipsi din cauza unei accidentări, cu Valencia. La fel e indisponibil fundașul stânga Pervis Estupinan, achiziționat în pauză de la Osasuna și care repede a devenit jucător de bază. Astfel, Emery va trebui să-l folosească pe stânga pe Alfonso Pedraza, care nu numai că abia s-a recuperat după o accidentare, dar a și prins doar un meci și jumătate în noua stagiune. Francis Coquelin e incert.

Villarreal (4-5-1): Asenjo; Gaspar, Albiol, Torres, Pedraza; Trigueros, Parejo, Iborra; Moi Gomez, Alcacer, Chukwueze

VALENCIA|

Criză. Așa poate fi definită situația „liliecilor” la începutul noului sezon. Criză de idei, criză de jucători buni, criză financiară și foarte curând criză de antrenori.
Toate au început cu plecarea antrenorului Marcelino, concedierea căruia a provocat nemulțumiri în rândul mai multor jucătorilor, care la rândul lor au căzut în dezgrațiile lui Peter Lim, proprietarul clubului. Astfel, în vară de la echipă au plecat o bună parte a jucătorilor din lotul de bază: Rodrigo, căpitanul Dani Parejo, Francisc Coquelin, Ferran Torres, iar în locul lor practic nimeni nu a venit. Așa staff-ul a fost nevoit să promoveze mai mulți tineri de la echipa a doua.

Pe acest fundal Valencia a reușit să piardă acasă (0-2) cu Betis și în deplasare cu Celta (2-1), însă „liliecii” au avut probeme și cu echipele mici, gen Huesca, care a fost la un pas să dea lovitura pe "Mestalla”.
Antrenorul Xavi Gracia, care a semnat acum în vară cu Valencia, deja a anunțat că și-ar dori să plece de la echipă, însă va rămâne întrucât îl obligă contractul.

Geoffrey Kondogbia e incert pentru acest meci, iar Eliaquim Mangala ar putea să revină după accidentare.

Valencia(4-4-2): Domenech; Correia, Paulista, Diakhaby, Gaya; Wass, Kondogbia; Soler, Kang-in, Guedes; Maxi Gomez

Coeficienți

Case de pariuri 1 X 2
1.57 4.00 5.50
1.63 4.30 5.30
1.67 4.18 5.60

Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like

Pronostic

Villarreal e favorita acestui meci, iar faptul că cota pentru victoria ei scade mai jos de 1.6, casele de pariuri doresc să ne convingă că favorita e clară. Totuși e periculos de jucat solistul, deoarece Valencia cu toate problemele ei poate să opună rezistență. Xavi Gracia știe să surprindă în special cu schimbările, așa cum s-a întâmplat cu Huesca și cu Real Sociedad. Acesta a renunțat pentru moment la Cillesen între buturi, și a făcut schimbări vizibile în atacul echipei.

Pare să ne aștepte un meci închis, cu faulturi și tatonări din partea ambelor formații, dar mai ales din partea oaspeților. „Liliecilor” le este caracteristic să uite de disciplină, atunci când sunt presați. De aceea ar trebui să ne așteptăm la suficiente cartonașe în acest meci, așa cum am văzut la „Real Sociedad 0-1 Valencia”, cu atât mai mult că arbitrul meciului e Carlos del Cerro Grande.  

Pariaza acum

Pronostic 1: Sub 3 goluri (asiatic) în meci, cota 1.67
Pronostic 2: Peste 3.5 cartonașe în meci, cota 1.5
Agentia: Bet 635 cote bune

Va cîștiga acest pariu?

Da 52.63%
10
Nu 47.37%
9

Cometarii