Kosovo vs Moldova.Ultima șansă pentru “tricolori” în actuala ediție de Liga Națiunilor


Kosovo vs Moldova.Ultima șansă pentru “tricolori” în actuala ediție de Liga Națiunilor
453

Miercuri , 18 noiembrie,Nationala Moldovei va intilni in deplasare in ultimul meci din grupa din Liga Natiunilor echipa statului Kosovo.Partida este programata pe stadionul Fadil Vokrri din Pristina de la ora 21:45.

Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like

Kosovo

Nationala Kosovo vine ca si echipa antrenata de Engin Firat cu moralul la pamint inaintea acestei intilniri.Echipa lui Bernard Challandes a pierdut in ultimul meci pe terenul Sloveniei cu 1-2 si continua seria de zece meciuri fara victorie.

Moldova

Nationala pregatita de Engin Firat se afla intr-o mocirla si mai grava.E pe ultimul loc in grupa cu doar un punct si cu un golaveraj de-a dreptul dezastruos 1:10.Presiunea pe umerii “tricolorilor” e mare in aceasta intilnire. In cazul unui nou esec la Pristina,Nationala Moldovei va retrograda in seriile Ligii Natiunilor.

Selectionerul Engin Firat se confrunta si cu citeva problem majore de efectiv. Mijlocașii Eugeniu Cociuc și Alexandr Osipov nu au făcut deplasarea la Priștina. Primul este accidentat, iar al doilea a fost lăsat acasă de selecționer. La fel nu va putea conta nici pe Veaceslav Posmac, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, dar și Alexandru Epureanu. Acesta a revenit la echipa de club conform înțelegerii selecționerului Engin Firat cu conducerea echipei Istanbul Bașakșehir.

Coeficienți

Case de pariuri 1 X 2
1.4 4.33 8.50
1.4 4.40 10
1.43 4.40 820

Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like

Pronostic

 In primul meci disputant pe teren propriu,cele doua echipe au terminat nedecis scor 1-1.Acum ambele echipe isi doresc nespus de mult Victoria dar evolutia din ultima vreme a echipei lui Firat ne face sa le dam dreptate caselor de pariuri pentru cotele afisate

Pariaza acum

Pronostic: Victorie Kosovo cu Fora -1
Cota: 1.70
Agentia: Bet 635 cote bune

Va cîștiga acest pariu?

Da 50.00%
5
Nu 50.00%
5

Comentarii