Franța vs Bulgaria: Ce așteptăm de la  „cocoșii galici”?!
192

Naționala de fotbal a Franței își continuă pregătirile pentru Euro 2020. În al doilea și ultimul amical înainte de marele turneu european reprezentativa „cocoșului galic” va primi naționala Bulgariei pe „Stades de France”. La meci va asista un număr de maximum 5000 spectatori, iar însăși partida e programată pentru marți, 8 iunie, începând cu orele  22:10.

Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like

FRANȚA

Naționala Franței se bucură de 3 victorii consecutive și toate la zero. Kazahstan și Bosnia au fost învinse (0-2 și 0-1) în cadrul calificărilor pentru World Cup 2022, iar Țara Galilor a fost câștigată cu 3-0 recent într-un amical. Remiza 1-1 cu Ucraina în debutul campaniei pentru calificare la mondiale se evidențiază cu galben printre rezultatele „verzi” ale „cocoșilor galici”. Trei zile înainte „les bleus” băteau Portugalia în Liga Națiunilor, iar aici modesta Ucraina le pune bețe în roate. Probabil a fost o mică „răzbunare” pentru acel 7-1.

Franța, de regulă, în ciuda unui atac ultraofensiv, nu marchează foarte mult în ultima perioadă. În 6 din ultimele 10 meciuri s-a înregistrat rezultat de sub 2.5 goluri și dacă  Neco Williams în ultimul meci nu juca un balon cu mâna și nu era eliminat, probabil Franța era să o învingă pe Țara Galilor cu un rezultat mai strâns.
La primul meci de la rechemare la națională, Karim Benzema a ratat un penalty în prima repriză cu galezii, dar și-a răscumpărat parțial vina asistându-l la gol pe Ousmane Dembele spre finalul meciului. 

Peste câteva zile reprezentativa Franței va trebui să joace într-o grupă cu Germania și Portugalia, iar outsider-ul grupei e Ungaria. E clar că pe lângă meciurile directe dintre „marile puteri”, pentru fiecare echipă din grupa F va conta și obligativitatea de a o învinge pe Ungaria. Probabil de aceea francezii au decis să dispute acest amical anume cu Bulgaria. Aceasta după stilul de joc seamănă cu cel al maghiarilor. 

Față de meciul cu Țara Galilor, în lotul lui Didier Deschamps s-au întors Kurt Zouma, Olivier Giroud și N'Golo Kante. Ultimii doi ar putea începe din primul minut. 

Franța (4-3-2-1): Lloris; Pavard, Varane, Kimpembe, Hernandez; Kante, Pogba, Rabiot; Griezmann; Mbappe, Giroud

BULGARIA

Naționala Bulgariei are o singură victorie în ultimele 14 partide. Echipa lui Yasen Petrov nu dă semne bune și pespectiva pentru  următorii ani e destul de sumbră. Singurul loc unde aceasta se poate bate pentru ceva e Liga Națiunilor. 
Cu doar 35% posesie și un singur șut pe poartă „leii” bulgari au fost aproape să scoată câteva zile în urma o remiză cu Rusia, într-un amical la Moscova, însă penalty-ul realizat de Aleksandr Sobolev în minutul 84 a decis soarta meciului, în care Bulgaria a mai pierdut o dată.     

Deși echipa bifează rezultate în mare parte proaste și nu are stele în lot, majoritatea jucătorilor evoluând la cluburi din țara lor, aceasta nu incasează multe goluri, iar majoritatea meciurilor în ultima perioadă le joacă cu sub 2.5 goluri. În 12 din ultimele 16 meciuri cu participarea naționalei bulgare s-au înscris mai puțin de 3 goluri. 

Deoarece Bulgaria nu va mai avea meciuri până în septembrie, mulți jucători probabil se gândesc deja la vacanță, iar tehnicianul Yasen Petrov ar putea încerca la Paris câțiva tineri. Mijlocașul Kristiyan Malinov s-a accidentat în minutul 9 al meciului de la Moscova, așa că în locul acestuia din start probabil va juca Petar Vitanov. Cu Franța ar putea debuta și mijlocașul Lachezar Kotev. În timp ce Bozhidar Kraev ar trebui să fie repus în atac. 

Bulgaria (4-4-2): Mihaylov; A. Hristov, Bozhikov, Antov; Turitsov, Chochev, Vitanov, Tsvetanov; Despodov, Kraev; Iliev 

Coeficienți

Case de pariuri 1 X 2
1.10 9.00 21.00
1.13 9.10 24.00

Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like

Pronostic

Bulgaria are o experiență bună cu Franța, dacă ne uităm pe statisticile din anii 70 încoace, unde balcanicii au învins francezii de tocmai 4 ori în meciurile directe, însă cele mai relevante sunt ultimele două rezultate dintre ele: 4-1 și 0-1 în cadrul grupei de calificăre pentru World Cup din 2018, turneu câștigat de altfel de francezi.

În 3 ani s-au schimbat ceva lucrurile la ambele formații. Bulgaria a devenit vizibil mai slabă, în timp ce Franța a rămas practic aceeași, întărindu-se individual pe unele poziții, dar cel mai des jucând parcă într-un regim econom. 

Deși are doar 1.10 la victorie, naționala Franței nu are multe motive să se încordeze prea tare într-un meci care nu contează deloc, la fel precum nici celelalte echipe de top nu sunt interesate să mănânce terenul în astfel de dueluri. Germania a fugărit o remiză 1-1 cu Danemarca, Spania s-a despărțit amicește fără goluri cu Portugalia, Anglia a bătut cu doar 1-0 România. Și Franța probabil nu era să învingă cu 3-0 Țara Galilor acum câteva zile, dacă la oaspeți nu exista acea eliminare. De aceea cotele acestui meci nu zic nimic și sunt exagerat și nejustificat de mici. Totuși, Bulgaria nu e San Marino sau Moldova și cu o abordare defensivă exemplară poate să pună pe hold golurile francezilor. Cel mai probabil că Franța va învinge, însă fără mare spectacol.
Deobicei, în astfel de meciuri naționala Bulgariei se baricadează în propriul careu și respinge cum poate mingile de pe flancuri, de aceea adversarele ei execută multe cornere. Recent Rusia a avut 9 cornere în meciul cu Bulgaria. Și la sfârșitul lunii martie, când „leii” au întâlnit-o pe Italia, „squadra azzurra” a avut 12 cornere. Și în același meci cu Franța din octombrie 2016, „les bleus” s-au bucurat de 8 lovituri de la colț. Deci, cornerele pot fi o opțiune suplimentară pentru acest meci, mai ales că francezii crează mult și ratează ocazii. 

Pariaza acum

Pronostic1: 1 & sub 3.5 goluri în meci, cota 1.95
Pronostic2: Franța peste 6.5 cornere, cota 1.80

Agentia: Bet 635 cote bune

Va cîștiga acest pariu?

Da 66.67%
6
Nu 33.33%
3

Comentarii