pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Profesioniștii recomandă una din aceste case de pariuri on-line
Utilizator   Înregistrare
      

Pinnacle Sports
Pinnacle Sports
Pinnacle Sports isi desfasoara activitatea din anul 1998. Agenţia de pariuri posedă licenţa insulei Curacao, iar serverul se află pe teritoriul SUA. Deţine numeroase premii din partea organizaţiilor independente ce sunt responsabile de controlul calităţii de deservire o agenţiilor de pariuri, precum şi cea mai înaltă evaluare din cadrul domeniului său de activitate oferită de raitingul internaţional al agenţiilor de pariuri SBR (sportsbookreview) – (A+).

Organizarea site-ului, înregistrare

Obişnuită şi standard. Totul este aranjat într-o ordine ideală. Practic este imposibil să vă rătăciţi pe site, dacă bineînţeles nu sunteţi pentru prima dată în faţa calculatorului sau dacă sunteţi un novice. Poți începe prin înregistrare la Pinnacle Sports de aici

Limbile utilizate

Limba roana,rusă şi o serie de alte limbi.  

Oferta de pariuri

Pinacle Sport pentru pariurii sportiviOferta acestei agenţii de pariuri este destul de vasta. Agenţia de pariuri  Pinnacle Sports acordă o atenţie mare sporturilor americane – rugby, baseball, etc. Menţionăm aici că asupra domeniului ce ţine de tenis lucrează analişti proprii, astfel încît uneori domeniul prezentat se deosebeşte semnificativ de acel propus de alte agenţii de pariuri. Foarte bine este relatat baschetul în cadrul meciurilor din Euroliga sau NBA.
Printre sporturile pentru care puteţi paria se enumeră: baseballul, fotbalul american, baschetul, hocheiul, cursele de cai, tenisul, golful, fotbalul european, precum şi sporturile mai puţin populare, dar la fel de interesante – hocheiul cu mingea, boxul, şahul, tragerea la ţintă, handbalul, luptele corp la corp mixte, cursele NASCAR, snooker-ul, tenisul de masă, polo pe apa şi volei-balul. Agenţia de pariuri Pinnacle Sports este una dintre primele agenţii care isi prezinta propria sa oferta de pariuri asupra baschetului european şi asupra altor evenimente, servind drept reper pentru multe agenţii de pariuri sportive.
Lista amplă a ofertei este prezentată doar pentru meciurile şi turneele de proporţii. De asemenea se prezintă în mod regulat lista pentru meciurile Ligii Naţionalei de Baschet. Miza minimă constituie 1$.
Evaluare 8/10


Coeficienţi

Se oferă cotele cele mai mari. Spre deosebire de alte agenţii de pariuri care oferă pentru un anumit eveniment din cadrul unui meci în general coeficientul 1.90, acelaşi eveniment este apreciat de agenţia Pinnacle Sports cu coeficientul 1.96 sau cu un coeficient mai ridicat.
Evaluare 10/10


Completarea contului şi retragerea mijloacelor băneşti

Valuta acceptată pentru mize : euro, dolari SUA, precum şi multe alte valute străine.
Modalităţile de completare a contului sunt variate: WebMoney, VisaElectron, Neteller, Citadel, Moneybookers, carduri de debit Maestro, carduri de credit Visa Master, bon de casă, transfer bancar.
Modalităţile de retragere a mijloacelor băneşti de asemenea sunt variate: WebMoney, Moneybookers, bonuri Federal Express, transfer bancar, Neteller, INSTADEBIT.
Pe site-ul agenţiei puteţi găsi descrierea detalită şi clară pentru fiecare modalitate de retragere a banilor de pe cont.
După perioada de timp necesară pentru procesare, Pinnacle Sports îţi depăşeşte concurenţii semnificativ - chiar şi în cazul unor sume mari sistemul va procesa totul în cîteva minute. Astfel retragerea banilor nu va prezintă nici o dificultate.
Evaluare 8/10


Siguranţa

Agenţia Pinnacle Sports menţine nivelul de calitate a activităţii ce se referă la securitatea operaţiilor financiare şi la informaţia personală confidenţială. Pinnacle Sports constituie cea mai sigură agenţie de pariuri din reţeaua internet de pînă acum, fiind orientată spre mize mari din partea clienţilor săi şi spre cea mai mică marjă (deci cei mai mari coeficienţi), ceea ce îi reuşeşte de mai bine de zece ani.
Activitatea serviciului de mentenanţă a agenţiei Pinnacle Sports corespunde celor mai înalte standarde. La orice întrebare adresată veţi primi întotdeauna un răspuns amabil şi exhaustiv. În cazul în care vă veţi adresa cu o reclamaţie sau cu o întrebare prin intermediul poştei electronice (adresa de e-mail : csd@pinnaclesports.com), nu va trebui să aşteptaţi mult – de la 15 minute pînă la 2 ore. Există mentenanţă tehnică şi în limba rusă.
Agenţia de pariuri Pinnacle Sports manifestă o loialitate deosebită faţă de jucătorii cîştigători. Puteţi fi sigur ca indiferent de suma cîştigată, agenţia vă va achita totul în întregime.
Evaluare 10/10

Înregistrare la Pinnacle Sports