pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Profesioniștii recomandă una din aceste case de pariuri on-line
Utilizator   Înregistrare
      

William Hill
William Hill

Agenţia de pariuri William Hill, una dintre cele mai vechi agenţii din sfera pariurilor, a fost înfiinţată tocmai în anul 1934 de către fostul bookmaker englez cu reputaţie impecabilă William Hill. În anul 1998 a fost creat site-ul agenţiei, acesta fiind orientat spre publicul din Marea Britanie şi din Europa, ceea ce nu este deloc surprinzător. Însă din anul 2008 administraţia agenţiei de pariuri a decis să se orienteze şi spre publicul din Asia, îndeosebi spre publicul din Rusia, traducînd treptat pagina sa de internet în limba rusă.
De asemenea agenţia de pariuri William Hill este înregistrată în cadrul sistemului I.B.A.S. (detalii vedeţi mai jos)
 

Organizarea site-ului, înregistrare

Site-ul este informativ şi comod. Înregistrarea jucătorilor pe site-ul agenţiei este accesibilă şi clară, astfel încît nu ia mult timp.Încercă acum și înregistreazăte rapid la William Hill

 

Limbile utilizate

Limba rusă şi plus 25 de alte limbi, ceea ce demonstrează că publicul agenţiei de pariuri este foarte larg.

 

Oferta de pariuri

William Hill pariuri sportiveOferta de pariuri este orientată în general spre publicul din Marea Britanie, fiind vastă, conţinînd multe evenimente şi fiind foarte competitivă în raport cu alte agenţii de pariuri. Pe lîngă sporturile standard (fotbal, tenis, baschetbal, hochei, curse de motociclete, volei, sporturi de iarna, fotbal australian şi fotbal american, baseball, box, handbal, golf, tragere la ţintă, crichet, snooker, hochei cu mingea, fotbal de sală, polo de apă, etc) sunt prezentate o serie de alte sporturi, cum ar fi cursele de cai sau cursele de cîini care sunt un atu al acestei agenţii de pariuri. Peripeţiile din cadrul curselor de cai sau ale curselor de cîini pot fi urmărite în cadrul translărilor directe de pe site-ul agenţiei. De asemenea William Hill acceptă mize şi pentru fotbalul galez, evenimente politice (nu doar alegeri electorale), show-uri TV şi chiar pentru buletinul meteo (!).

Agenţia prezintă pe larg şi descrierea evenimentelor, fiind expusă cu cîteva zile înainte de începutul evenimentelor corespunzătoare (este valabil şi pentru fotbalul rusesc). Multe agenţii de pariuri prezintă descrierea ofertei de pariuri mai aproape de începutul evenimentului, excepţie fiind doar evenimentele de proporţii şi de răsunet din lumea sportului. William Hill este o excepţie, care bucură. Bineînţeles că nu toate evenimentele sunt însoţite de o descrierea detaliată, însă sporturile de bază sunt relatate foarte detaliat. Astfel evenimentele sportive ce ţin de fotbal şi tenis (peste 100 de obiecte suplimentare pentru mize) sunt însoţite de o descriere excelentă. Amatorii de fotabl şi tenis cu siguranţă vor aprecia lista pentru aceste sporturi. În cadrul evenimentelor turneelor şi campionatelor de bază deseori puteţi vedea descrierea lor pe carduri, угловые, тоталы и форы ( nu mai puţin de 5), гандикапы şi multe altele.
După prezentarea ofertei de pariuri, agenţia Willim Hill nu se află printre lideri, însă ocupă o poziţie de frunte. Agenţia dată se deosebeşte de alte agenţii de pariuri prin faptul că nu se conduce după concurenţii săi şi în cazul multor evenimente sportive are propria opinie, manifestînd încredere în personalul său care este destul de variat.

Miza minimă constituie 0,10 USD (sau echivalentul în altă valută). Miza maximă este nelimitată, însă este limitată achitarea maximă pentru o singură miză, care ajunge pînă 2000 000 lire sterline şi este determinată de evenimentul sportiv.

 

Evaluare 10/10

Cote

După cum a fost deja menţionat, angajaţii agenţiei Willim Hill pentru multe evenimente din lumea sportului manifestă propria opinie, care de multe ori este total diferită de opinia altor agenţii de pariuri. Astfel pe site-ul William Hill puteţi obţine o cotă bună pentru tenis, fotbal, baschet şi bineînţeles pentru cursele de cîini şi cursele de cai. Totuşi în linii generale cotele agenţiei pentru evenimente sunt medii, conform criteriilor din domeniul betting (pariuri). Acest lucru este clar, deoarece Willim Hill atrage clienţii săi nu prin cote înalte, dar prin intermediul altor aspecte, care au fost menţionate şi vor fi expuse în continuare.
Cotele sunt prezentate în trei formate: zecimal, european şi american, astfel încît locuitorii diferitor continente să poată alege cea mai convenabilă modalitate. În cadrul agenţiei nu se practică manifestarea de opinii diferite cu privire la oferta de pariuri, iar în cazul (а на общественные «прогруз» контора не реагирует…) agenţia nu manifestă nici o atitudine pînă în momentul în care obţine o serie de mize mari.
Marja constituie de la 5 pînă la 10% şi este determinată de tipul de sport.

Evaluare 8/10

 

Completarea contului şi retragerea mijloacelor băneşti

Completarea contului în cadrul agenţiei de pariuri William Hill este foarte simpă, întrucît agenţia oferă un spectru larg de modalităţi pentru completarea contului: cardurile de credit (VISA Credit, MasterCard, Qiwi, Entropay şi Diners Club); cardurile de debit (VISA Debit, Mastercard Debit, Maestro, VISA Electron, Solo şi Laser); portmoneul electronic sau bani electronici (WebMoney, NETeller, Clickandbuy, Click2pay, MoneyBookers); bon de completare Ukash, precum şi transferul bancar. De regulă depozitul maxim constituie 150 000 mii dolari SUA. Trecerea în cont a mijloacelor băneşti se efectuează în cîteva minute.
Prin intermediul acestor modalităţi puteţi retrage mijloacele băneşti de pe cont, iar cererea Dvs va fi procesată în decurs de 24 ore. În cazul în care Dvs retrageţi bani de pe cont pentru prima dată, veţi fi rugat să confirmaţi identitatea Dvs şi se va efectua verificarea ei. Această procedură nu dureză mult timp. Dvs. va trebui să expediaţi prin intermediul serviciul poştal către site-ul agenţiei copia paşaportului Dvs.
În cadrul agenţiei William Hill nu veţi putea deschide un cont în ruble ruseşti,  dar vor fi acceptate 11 tipuri de valută: euro, dolari SUA, dolari australieni, dolari canadieni, coroane daneze, coroane norvegiene, dolari Singapore, franci elveţieni, lire sterline şi yeni.
Pentru jucătorii din Rusia este accesibilă completarea contului şi retragerea mijloacelor băneşti prin intermediul sistemului WebMoney, iar transferul nu va dura mult timp!
Suma minimă pentru trecerea în cont a depozitului pentru sistemul WebMoney constituie 5 lire sterline, pentru jucătorii din alte ţări – 10 lire sterline.

Evaluare 8/10

 

Siguranţa

Serviciul de mentenanţă tehnică a site-ului lucrează în fiecare zi 24/24. Cel mai important lucru, care trebuie menţionat, este faptul că personalul agenţiei de pariuri William Hill are angajaţi vorbitori de limba rusă. Astfel la dispoziţia jucătorilor există şi serviciul de mentenanţă tehnică în limba rusă. Pe site, la categoria mentenanţă, puteţi găsi răspunsuri deja oferite pentru întrebările ce sunt adresate des. În cazul în care Dvs. nu veţi găsi răspunsul la întrebarea Dvs., puteţi să adresaţi întrebarea prin intermediul poştei electronice şi angajaţii agenţiei vă vor răspunde fără întîrziere. De asemenea puteţi apela la servicul de chat-online, unde, în decurs de cîteva minute, veţi primi un răspuns rapid şi detaliat la orice întrebare, care vă interesează.

După cum a fost menţionat anterior, agenţia de pariuri William Hill este înregistrată în cadrul sistemului I.B.A.S. Independent Betting Adjudication Service (I.B.A.S.) (Serviciul Independent de Adjudecare în Pariuri) – organizaţie oficială şi absolut independentă, care acţionează în calitate de parte terţă (un fel de arbitru) în cadrul soluţionării litigiilor cu privire la mize care pot apărea între agenţia de pariuri şi client (jucător). Jucătorii sunt obligaţi să transmită organizaţiei date reclamaţiile sau litigiile, prezentîndu-le într-un formular standard, specific pentru  procesul de arbitraj I.B.A.S., în care să fie indicate toate momentele esenţiale şi detaliile litigiului. Toate agenţiile de pariuri, fără nici o excepţie, care activează în conformitate cu regulile I.B.A.S. şi au fost înregistrate în mod corespunzător în cadrul acestui sistem, au declarat şi şi-au dat consimţămîntul că se vor conforma deciziilor luate de I.B.A.S. Astfel putem conchide că decizia I.B.A.S. poate fi executată chiar şi în mod forţat. Orice agenţie de pariuri înregistrată în cadrul I.B.A.S. şi care nu îşi onorează obligaţiile sale sau nu respectă decizia I.B.A.S., va fi exclusă imediat din registrul organizaţiei. De asemenea este de menţionat că agenţia William Hill a obţinut practic cel mai înalt raiting din partea sportsbookreview SBR Rating – „A”.

Faptele expuse mai sus constituie garanţia siguranţei pentru clienţii agenţiei de pariuri William Hill, siguranţa reprezentînd una dintre cele mai puternice aspecte ale agenţiei. William Hill este una dintre cele mai sigure agenţii din cadrul reţelei Internet. De asemenea agenţia manifestă o loialitate deosebită faţă de jucătorii cîştigători. Puteţi fi sigur că indiferent de suma cîştigată, agenţia vă va achita totul în mod integral. William Hill ţine mult la reputaţia sa, astfel încît nu-şi poate permite nici un fel de escrocherii sau ameninţări la adresa siguranţei clienţilor săi. Nu am întîlnit nimic de acest gen nici pe paginile de internet, doar uneori erau expuse comentarii negative din cauza reducerii din maximum. Nu avem experienţă personală în această privinţă.

William Hill este una dintre cele mai bune agenţii de pariuri din lume şi aici merită să deschizi un cont personal

Evaluare 10/10

 

Înregistreazăte rapid la William Hill