pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
 • Nume mondial
 • Transmisuni TV
 • Bonus 30 €

Min deposit £5 and 1 x settled bet requirement to release Bet Credits. Min odds, bet and payment method exclusions applay Returns exclude Bet Credits Stake. The limits and T&Cs applay

Ridica-l acum

 
 
 • 25 ani pe piata
 • cote mari
 • Bonus 25$
Ridica-l acum
pm
La ce casa de pariuri aveti cont?
Bet365
Parimatch
1xbet
Alta
1XBET
1XBET


COMPANIA DE PARIURI 1XBET

1xBet este o companie tînără și în ascensiune rapidă, specializată pe pariurile onlile (pe internet). Peste 400.000 de utilizatori online pariază pe 1xbet.com.
Experții pariuri.md consideră că compania 1XBet este clasată pe locul de top în domeniul pariurilor sportive online.   
1XBet surprinde jucătorii cu un site foarte bine gândit și ușor de navigat. Site-ul se navighează foarte simplu și poți găsi informații despre orice vrei direct din tab-urile după pagina principală. Este important că site-ul 1xbet.com este prezentat în peste 40 de limbi de circulație internațională, printre care limbile română și rusă ceea ce reprezintă un avantaj imens pentru jucătorii din Republica Moldova în scopul excluderii erorilor cauzate de necunoașterea limbilor engleză, franceză etc.  în care operează alte case de pariuri internaționale.    

TIPURI DE PARIURI

1XBet oferă o mulțime de pariuri suplimentare pentru anumite evenimente: handicap European, scor corect, în desfășurare, peste/sub, echipa care înscrie prima, etc. De asemenea este și o gamă largă de pariuri pentru jocurile internaționale la nivel de club și țări.
În sporturile individuale, cum ar fi ciclism, golf, atletism, schi, etc, în afară de pariul pe eveniment, sînt oferite de asemenea pariul față în față pentru doi jucători selectați în același moment.
1XBet oferă diferite tipuri de pariuri precum simple, cumulative, sistem sau pariuri în lanț.
Zilnic, 1XBet prezintă "Meciurile zilei" care cuprind cele mai bune oferte ale zilei. Se oferăcote mărite și mize mărite pentru toate aceste meciuri.

PARIURI LIVE

Pariurile LIVE sunt disponibile 24 de ore pe zi. Pentru majoritatea sporturilor sunt oferite mai mult de 30 de pariuri pentru fiecare eveniment, inclusiv pariuri pe cornere, cartonașe galbene, lovituri libere, etc.

SPORTURI

Agenda sportivă 1XBet include peste 1.000 de evenimente zilnice. Puteți să pariați pe o gamă variată de sporturi preferate: fotbal, tenis, baschet, volei, hochei pe gheață, golf, box, handbal, fotbal american, hochei, baseball, tenis de masă, biatlon, fotbal australian și bandy. De asemenea, sînt oferite pariuri pe cricket, snooker, Formula 1, ciclism, sarituri cu schiurile, curling, floorball, inline hockey și polo pe apă.

COTE

Cotele de la 1XBet sînt foarte mari în general. Astfel, această platformă de pariuri poate fi comparată cu alte firme de top de pariuri. Cotele lor sunt afișate foarte devreme si sînt foarte mari. În ceea ce priveste limitele, ele sunt de asemenea comparabile cu cele ale altor case de pariuri importante și respectiv sînt destul de mari.

VALUTA CONTULUI

Valuta contului de jucător la 1XBet poate fi aleasă de jucător la înregistrare, existînd o multitudine de valute naționale, nclusive Leul moldovenesc (MDL) și de circulație internațională  și criptovalute (Bitcoin, Bitcoin, Litecoin, Dash, Ethereum etc. )     

BENEFICII

1xBet oferă 100% bonus de bun venit pînă la 2100 MDL – cel mai mare bonus oferit dintre toate casele de pariuri.
Dacă jucătorul se înregistrează la 1xbet.com, atunci el poate să primească un bonus de bun venit de pana la 2100 lei moldovenești. Pentru aceasa, trebuie mai intîi de înregistrat pe site și de completat cîmpurile necesare în pagina Contul meu. De acolo, trebuie să se asigure că în contul jucătorului este suma de pînă la 2100 lei. Bonusul va fi automat transferat în contul jucătorului, odată ce depozitul inițial a fost deja efectuat.
Termenii și condițiile promoției sînt afișați pe site-ul 1xbet.com
Alte bonusuri:
Acumulatorul zilei
Pentru a beneficia de promoția Accumulatorul zilei, accesați mai intîi contul dvs. De acolo, alegeți un Acumulator al Zilei în pagina de pornire. După aceasta, puteți plasa un pariu acolo și așteptați să cîștige. Atîta timp cît plasați un pariu într-un Acumulator pentru Ziua, puteți obține o creștere cu 10% a cotelor.
Termenii și condițiile sînt afișați pe site-ul 1xbet.com
De asemenea 1XBet oferă o multitudine de promoții și bonusuri care sînt prevăzute la compartimentul ”PROMO” de pe site-ul 1xbet.com.

ÎNREGISTRARE

Înregistrarea la 1xbet.com este un AVANTAJ absolut, comparativ cu alte case de pariuri, procedura de îregistrare fiind una foarte simplă și care implică cîteva secunde.
Înregistrarea poate fi efectuată în următoarele modalități:
 1. Cu un click (cea mai simplă)
 2. Prin telefon
 3. Prin e-mail (poșta electronică)
 4. Prin rețele de socializare și mesagerii.
ÎNREGISTREAZĂ-TE LA 1XBET ACUM!

DEPUNERE/RETRAGERE

Contul jucătorului la 1xbet.com poate fi alimentat prin foarte multe metode: carduri bancare, portofele electronice, plăți de pe telefonul mobil, numerar, sisteme de plată, schimburi valutare electronice, terminale pentru self-service, internet banking, carduri, prepaid, transfer bancar, criptomonedă, e-vouchere.
Cele mai utilizate metode se suplinire a conturilor jucătorilor 1xbet.com sînt: carduri bancare (Visa, MasterCard), portofele electronice (WebMoney, Yandex Money, Skrill, Moneta.ru, Pefect Money, Jeton Wallet, Runpay Wallet, PayPal, Sticpay), sisteme de plată (ecoPayz, Payeer), transfer bancar (Sepa), Criptomonedă (Bitcoin, Litecoin, Dash, Ethereum etc.)
Câștigurile sunt plătite prin aceeași metodă folosită la depunerea banilor în cont.
Depunerea și retragerea mijloacelor bănești se efectuează foarte rapid urmînd să vă convingeți în rezultatul înregistrării la 1xBet.

CUM SE PLASEAZĂ UN PARIU

Puteți găsi informații despre cote și evenimente în paginile de Sport și Live fără să fie necesară autentificarea. Puteți să plasați un pariu după înregistrarea în site.
Pentru a vă loga introduceți numele de utilizator (ID) și parola în cîmpurile corespunzătoare.
Veți avea nevoie de un sold pozitiv al contului pentru a plasa un pariu.
 1. Selectați Sporturi sau Live din meniul principal.
 2. În coloana din partea stânga a paginii următoare selectați un sport și un eveniment.
 3. Veți vedea cotele și pariurile în secțiunea centrală. Pentru a adăuga un pariu faceți click pe cotă și evenimentul va apărea pe biletul de pariuri.
 4. Dacă există mai multe feluri de pariuri pe bilet atunci selectați felul pariului: Cumulativ (Express), Sistem sau În Lanț.
 5. Introduceți miza.
 6. Apăsați pe "Plasează pariu".
 7. Va apărea o fereastră pop-up cu detaliile pariului. Odată ce pariul a fost acceptat, miza va fi scăzută pe loc din contul dumneavoastră.
 8. Puteți vedea pariurile dumneavoastră in secțiunea "Pariuri recente" sau în Contul meu - Istoricul pariurilor.
 9. În cazul unui câștig, fondurile sunt transferate automat în contul dumneavoastră după ce pariul a fost confirmat.
PLASEAZĂ UN PARIU LA 1XBET! 

PARIU CU UN CLICK

Pariu cu un click vă permite să pariați o sumă aleasă cu un singur click pe cota selectată.
 1. Pentru a activa "Pariul cu un click", urmați acești pași:
 2. selectați "pariu cu un click";
 3. introduceți miza;
 4. faceți click pe "Aplicați";
 5. va apărea o ferestră cu mesajul "Miza este pregătită."
 6. După ce optiunea Pariu cu un click este activată, jucătorul poate să plaseze pariuri cu un singur click pe cota selectată. Alte confirmări nu sunt necesare. Atenție! Cu "Pariu cu un click" orice click pe cote va duce la plasarea unui pariu.
 7. Pentru a dezactiva "Pariu cu un click" debifaţi căsuța "Pariu cu un click."

SUPORT

1XBet oferă suport 24 de ore pentru clienți la numărul de telefon +44 127 325-69-87. 1xBet deține de asemenea și serviciul Consultant Online. Alternativ, puteți lua legătura cu 1xBet prin email. Detaliile de contact pot fi găsite în secțiunea "Contacte".

CONCLUZIE

Experții pariuri.md recomandă atît jucătorilor noi cît și celor ce au conturi la alte case de pariuri, să-și deschidă cont la 1xbet.com, utilizînd una din metodele menționate mai sus datorită avantajelor și beneficiilor descrise ale companiei 1XBET.
Succese tuturor și cîștiguri impresionante!
 
ÎNREGISTREAZĂ-TE LA 1XBET!