pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrarebet365

      

Pariuri sportive cu Bet365
Pariuri sportive cu Bet365

Bet365 este o agenţie de pariuri ce a fost fondată tocmai în anul 1974 în Marea Britanie şi constituie una dintre agenţiile de top de pariuri. Bet365 este o agenţie licenţiată, ceea ce presupune respectarea tuturor legilor şi regulilor din cadrul sferei sale de afaceri. Bet365 are mai mult de 1 mln de clienţi în peste 130 ţări. Înregistrare rapidă la Bet365

 

Organizarea site-ului, înregistrare


Site-ul este organizat simplu şi este foarte comod, întrucît oamenii accesează site-ul pentru a miza şi a cîştiga, şi nu pentru bannere stridente cu diverse lozinci. « Iniţial tu lucrezi pentru numele tău, iat ulterior numele lucrează pentru tine » - este idea ce reflectă pe deplin strategia acestei agenţii de pariuri, nimic altceva în plus. Minusul pentru multi pariori de la noi ar consta în faptul că nu există versiunea în limba rusă a site-ului si ar putea apărea o problema la înregistrare acolo unde nu este tradus in limba rusa. Insa un jucător cu experienţă pentru înregistrări de acest gen pe site-uri similare, nu va întîmpina dificultăţi mari, iar în cazul în care cunoaşte puţin limba engleză, înregistrarea cu siguranţă va fi simplă. Pentru orice eventualitate puteţi apela şi la serviciul de traducere. În linii mari înregistrarea pe site nu se deosebeşte prin nimic de înregistrarea în cadrul altor agenţii de pariuri.
Deschideti-va cont astazi si solicitati Bonusul Initial de 100% pînă la 40 Euro - pentru inscriere clik aici

Limbile utilizate

Un lucru important este limba romana in schimba rusă lipseste, dar pe linga română sunt puse la dispoziție încă multe alte limbi.

Oferta de pariuri

Pariuri fotbal la bet365Oferta de pariuri a agenţiei Bet365 este destul de vasta, fiind propuse mize pentru diverse sporturi: de la fotbal, hochey şi baschet pînă la curse de cai şi diverse lupte.
Agenţia Bet365 este orientată în primul rînd spre amatorii de fotbal din campionatele europeane, ceea ce nu este surprinzător, întrucît în Europa fotbalul este « sportul rege ». Oferta pentru fotbal este întotdeauna detaliată şi destul de bună, incluzînd: cîteva tipuri de handicap, over/under pentru meci, care pot fi atît generale, cît şi individuale. Astfel în Europa agenţia dată a fost denumită « bookmaker de fotbal ». De asemenea este de menţionat şi faptul că agenţia oferă o oferta de pariuri foarte bună si la baschet, însă nu pentru toate campionatele, dar numai pentru acele de top sau cele mai populare, cum ar fi Euroliga,NBA ş.a. Oferta pentru baschet nu este prezentată îndată, dar cu întîrziere: iniţial sunt prezentate  cotele pentru victorii, ulterior handicapurile, şi doar pe urmă totalurile over/under. Aceast lucru poate fi explicat prin faptul că angajaţii agenţiei Bet365 aşteaptă stabilizarea poziţiei în cadrul altor agenţii de pariuri din Europa. Avantajul însă este că ulterior mai pot fi procurate handicapuri.

 

Evaluare 9/10

 

Coeficienţi

În general coeficienţii sunt cam medii, însă uneori cotele sunt mai bune in comparatie cu alte agentii.

Evaluare 9/10


Completarea contului şi retragerea mijloacelor băneşti

Modalităţile de completare a contului: Moneybookers, carduri de debit ale Marii Britanii (Delta, Solo, Switch), carduri de credit din întreaga lume (Visa, Mastercard, EuroCard), Western Union, Neteller, Asia365, Stone-Pay, MoneyTT, 1-Pay, FirePay, Paysafecard, EntroPay, transfer bancar, Federal Express, mandate poştale. Contul completat îl puteţi utiliza fără nici o problemă la discreţia Dvs: puteţi juca orice – poker, casino sau puteţi miza pentru evenimente sportive.
Modalităţile de retragere a mijloacelor băneşti  de pe cont: Moneybookers, carduri de credit (Visa, Mastercard, EuroCard), carduri de debit ale Marii Britanii (Delta, Solo, Switch), transfer bancar, bon de casă, Western Union, Neteller, FirePay, MoneyTT, Click2pay. Webmoney nu este.

Achitarea prin intermediul cardului VISA se efectuează în decurs de 2-3 zile lucrătoare, fără comision. Achitările prin intermediul sistemului Moneybookers are loc în decurs de 24 ore, de asemenea fără comision. Retragerea banilor prin intermediul cardurilor  de credit şi a transferului bancar presupune colectarea unui comision nu prea mare de pe contul Dvs.

Evaluare 9/10


Siguranţa

A fi 37 de ani la înălţime – înseamnă mult, fapt ce confirmă încă o dată profesionalismul, onestitatea şi responsabilitatea colaboratorilor care menţin un asemena nivel înalt al calităţii şi preţuiesc reputaţia agenţiei.
Activitatea serviciului de mentenanţă este mereu la un nivel bun. Există mai multe modalităţi de adresare către serviciul de mentenanţă a site-ului Bet365 – aceasta este posibilitatea de a adresa întrebări prin intermediul live-chat, unde veţi primi un răspuns instantaneu; puteţi scrie pe adresa de e-mail support@customerservice365.com; puteţi comanda un apel telefonic gratuit, deci să transmiteţi numărul Dvs. de telefon, iar colaboratorii agenţiei vă vor răspunde imediat cum vor dispunde de timp; sau puteţi suna la numărul de telefon +441782 684 757. Serviciul dat este disponibil doar în limba engleză, ceea ce constituie o dificultate pentru clienţii din Rusia.
Pentru un nivel mai ridicat de siguranţă şi încredere din partea utilizatorilor, agenţia Bet365 este înregistrată în cadrul I.B.A.S. – este ceva similar cu instanţa de judecată caracteristică pentru sfera agenţiilor de pariuri, fapt ce confirmă o dată în plus profesionalismul şi siguranţa agenţiei date.

Evaluare 10/10

Înregistrare la Bet365 și ia Bonusul Initial de 100%


Află mai mult cum poți depune și primi banii simplu