pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Profesioniștii recomandă una din aceste case de pariuri on-line
Utilizator   Înregistrare
      

Agenția Parimatch în Moldova
Agenția Parimatch în Moldova

Agenția Parimatch cu activitate oficială în Moldova


În intreaga activitate a agențiilor de pariuri din R.Moldova Parimatch ocupă un loc aparte pentru jucatorii de la noi. De-a lungul timpului au aparut multe case de pariuri și cum au aparut asa și au disparut, însa agenția Parimatch de peste un deceniu de activitate pe piața pariurilor de la noi și-a capătat deja un nume. Agenția ucraineană de pariuri Parimatch fondata in 1996 are acum peste 400 de puncte de receptie a pariurilor în țările CSI și peste 100 000 de membri înregistrați. Unii  pariori o numec Parimach, Agentia Parimath sau chiar Parimaci denumirea corectă fiind totuși Parimatch ( Пари-Матч ) iar adresa corecta nu este parimatch.ru ci www.parimatch.com . Cu siguranță Parimatch se situează pe primul loc și în topul preferințelor jucătorilor de la noi, avand astăzi deschise șapte localuri în Chișinau, și cîte unul în Bălți, Edineț, Comrat și Ungheni. Vezi harta parimatch mai jos.

Pagina parimatch pentru inregistrareDepuneri de bani la Parimatch
 

Înregistrare

Deși oferta de pariuri poate nu e atat de variata ca la alte agenții în schimb la meciurile importante agenția se straduie să ofere o ofertă diversa, cu multe optiuni de handicapuri cit și totaluri pentru individual,atat inainte de meci cit si in “live”. Modalitatea de inregistrare e cit se poate de simpla iar cea mai mare comoditate pentru jucatorii de la noi este modalitatea de depunere/extragere a banilor.

Tot mai multi pariori din Moldova aleg acestă casă de pariuri deoarece este posibil de a depune și extrage banii de la Pari Match fie în Chișinău fie în alte raioane și orașe din Moldova.

Înregistrează-te direct pe pagina oficială Pari Match

Cont la casa de pariuri Parimatch md

Parimach pariuri sportive in MoldovaPentru un pariori cu experienta este foarte important de a avea deschis si un cont si la o “agentie de cartier” asa cum li se mai spune la asemenea agentii de pariuri. De multe ori nu avem bani necesari pe card pentru a juca la o agentie on-line iar programul de lucru al bancii este deja incheiat, astfel ne deplasam cu usurinta pina la cel mai apropiat punct de suplinire a contului al agentiei Parimatch si imediat banii depusi sunt pe contul nostru de jucator.Apoi un lucru foarte important pentru orice jucator e ca agentia Parimatch elibereaza cistiguri fara limita, in comparatie cu celelalte reprezentante de la noi care au limita la sumele castigate, de exemplu Zenitbet nu ofera mai mult de 30 000 lei si iti pune interdictie la cota formata intr-un billet combinat. Un avantaj pentru membrii casei de pariuri Parimatch este ca agentia plateste cistigurile chiar si cele survenite din cauza propriilor greseli, nu ca alte case de pariuri care in asemenea cazuri pur si simplu iti ramburseaza suma depusa si atat.
Înregistrează-te acum și primește bonus la Înregistrare la Agentia Pari Match

Pentru vizitatorii pariuri.md  Marimatch oferă un bonus de 750 lei la primul pariu.

Punctele de depuneri si retrageri Parimatch in MoldovaChișinău:
str.Ion Creanga, 49/3
bul Dacia, 27
bul Mircea cel Batrоn, 3
bul. Moskova, 14/1
Gh. Asachi, 54
str. Alba Iulia, 184/4, of. 1
str. Sfatul Tarii, 19
str. Mihai Viteazul, 10/1, office 7
Bălți:
str. Stefan cel Mare, 72
Edineț:
str. Independentei 63
Comrat:
str. Linin, 204
Ungheni:
str. Nationala, 17
str. Nationala, 20a