pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrarebet365

      

GHID DE PARIURI
GHID DE PARIURI
Daca iti place sportul si vrei sa- ti maresti venitul personal, pariurile sportive iti pot starni foarte usor interesul. Desi multi oameni se bucura din cand in cand de castiguri rapide, putini inteleg suficient de multe despre ce fac pentru a castiga din acest hobby pe termen lung. Anatol Melnic,“regele farselor” cum e supranumit, nu o singura data si-a manifestat public interesul pentru pariurile sportive. Cu o experienta de peste 10 ani in acest “domeniu’ , acesta a hotarit sa le vina in ajutor celor care vor sa intre in lumea miraculoasa a adrenalinei cu ajutorul unui ghid-video de pariuri sportive.Chiar si daca ai insa o oarecare experienta, aici sunt lucruri de care este bine sa tii cont.Înregistrează-te la Parimatch si primește 750 lei bonus de pe acest link            
 


Vom scrie mai intai pasii care trebuiesc efectuati pentru a analiza cat mai temeinic un meci , ce pasi trebuie sa faceti si care sunt lucrurile de care trebuie sa tineti cont , si ce factori pot influenta deznodamantul meciului ales de tine. Totusi una din “regulile de aur “ in pariuri este sa nu pariezi pe ceea ce nu cunosti.

Statistica. Ai un as in maneca , statistica, un AS care poate fi castigator sau necastigator , totul depinde de cum interpretezi , este gresit daca te bazezi exclusiv pe statistica , este un factor important dar nicidecum unul decisiv , trebuie imbinat cu intuitia ta , prin statistica ma refer la clasamente, cel general , de acasa , din deplasare , intalnirile directe , etc.

Accidentatii
Este foarte recomandabil pentru bunastarea deznodamantului pariului tau ca inaintea efectuarii lui sa te documentezi temeinic vis-a-vis de accidentatii si posibilii indisponibili din cele doua tabere , Este important daca pentru echipa este accidentat unul singur , daca acel jucator este exponential , se stie unele echipe sunt dependente de un jucator , altele nu au o banca de rezerve pe masura primului 11 , accidentatii sunt un amanunt foarte delicat. De aceea www.pariuri.md se va stradui sa fa puna la dispozitia in fiecare avancronica lista indispoibilitatilor din ambele echipe.

Tipul meciului.
Deznodamantul unei partide depinde , in mare parte si de tipul acelei intalniri , conteaza daca este un meci international , meci de cupa , meci de campionat , sau un amical din perioada de pregatire. Meciurile de Cupa istoria a dovedit-o sunt cele mai grele meciuri de prezis in special daca este o cupa mai putin importanta, si sar putea ca favoritele de prea putine ori sa-si intrebuinteaze titularii , astfel se produc numeroase surprize, De partea celalta cele mai prolifice evenimente sunt meciurile Internationale ,  sau partidele din competitiile Europene unde sunt implicate echipe de top , gen Champions League. Cele mai profitabile perioade din an , sunt perioadele preliminariilor in Cupele Europene , turul 3 din Champions League , chiar si turul 2 , imbogatesc pariorii,

Importanta meciului.
Cluburile de top din Europa joaca un numar impresionant de meciuri intr-un sezon si trebuie sa isi stabileasca prioritatile atent, este imposibil practic sa trateze toate competitiile , in Anglia se stie o echipa care joaca si intr-o competitie europeana este implicata in 5 competitii, si nu le poate trate pe toate la aceasi parametri. Cupele nationale sunt cele mai neglijate din acest punct de vedere , in Italia , Franta Germania , Spania si alte tari echipele mari in special trateaza Cupele neglijent , dau sansa tinerilor , si de cele mai multe ori sunt eliminate de formatii care trag cu dintii pentru accederea intr-o faza superioara. Un alt factor este miza meciului , pe finalul sezonului o echipa de top care nu mai are pentru ce lupta daca intalneste o echipa care trage cu dintii pentru a evita retrogradarea s-a dovedit ca ii va pune probleme. Mare atentie la derby-urile locale, in ele cum am spus mai sus niciodata nu conteaza miza , importanta este onoarea , si de aceea frica de pierzanie tinde catre un rezultat de egalitate.

Perioada anului.
In majoritatea ligilor europene , campionatul incepe in august , si se termina in mai, dupa cum se stie , primele doua luni septembrie si octombrie sunt foarte greu de prezis , o tactica adesea folosita este pariatul pe outsideri . Perioada noiembrie – martie estea cea mai profitabila , situatiile se stabilizeaza in campionate si favoritele confirma, iar avantul nou-promovatelor este stins , ele fiind in cadere libera. In ultima parte a sezonului , ultimele 7 etape , forma de moment si alti factori nu mai sunt importanti , echipele aflate in lupta pentru retrogradare , adesea inving echipe de top blazate.

Clasamentul.
Clasamentele trebuie luate in considerare de abia dupa 2-3 luni , in primele 6 etape , surprizele se tin lant si echipe nou promovate , cu avant se gasesc in pozitii de top. Clasamentele niciodata nu trebuie sa fie singurul criteriu prezent in alegerea unui pariu , sunt un factor important , ofera informatii pretioase dar este o strategie falimentara parierea doar dupa privitul in clasament.

Forma .
Este unul din criteriile primordiale de care tin cont bookmakerii in calculul cotelor , de exemplu o echipa care are 4 victorii consecutive , este clar ca la meciul al 5-lea cota va fi subapreciata , se stie bookmakerii vor oferi un pret mai scazut decat realitatea. Este foarte important previziunea in pariuri , se stie echipele fie ca sunt de top sau mai putin cotate au fel si fel de perioade , perioade in care norocul este de partea lor , alte ori sunt feriti de ghinion.

Istoria recenta .
Unii pariori nu tin cont de acest factor , pentru ei nu este relevanta istoria ultimelor 10 ani , si este o greseala neglijenta acestui amanunt important . Unii pariori iau tin cont de forma de moment , si de situatia in clasament si este suficient pentru ei in decizia unui pariu , dar se stie daca se bate cap in cap cu istoria intalnirilor dintre cluburi , profesionistii sar peste acel eveniment.  In istorie sunt cateva amanunte foarte interesante , de exemplu Manchester United nu au castigat niciodata in istoria lor pe terenul celor de la Sheffield , si deasemenea nasii englezilor in competitiile europene sunt italienii. Pot fi superstitii, unii le pot considera asa , dar cand lucrurile se repeta obsesiv , iar rezultatul este acelasi ar fi o prostie sa nu se tina cont de aceste amanunte interesante.  In urma studilor istoriei ultimelor intalniri din 10 ani intre Lazio si Roma spre exemplu ,  sau Inter – Milan , deznodamantul de cele mai multe ori era rezultatul de egalitate, ambele echipe impart acelasi teren , si frica de a pierde in fata proprilor suporteri isi face simtita prezenta in rezultatul final.

Disciplina. Ea si autocontrolul sunt cheia, pariorii ar castiga mult mai multi bani daca ar lucra asupra lor, stiu vorbele sunt vorbe si cand esti “in fata faptului” , ai castigat o suma frumusica important este sa nu te simti de neinvins si sa iti maresti unitatile care le pariai inainte, continua de unde ai inceput si uita de castig , pe cat de usor ti se pare ca a venit castigul , sti mai bine in sinea ta ca pierzania este cel mai usor de obtinut pronostic in pariuri, cand pierzi cel mai important lucru este sa iti pastrezi strategia , sau cel putin sa nu iei masuri irationale cum ar fi cresterea inexplicabila a mizei doar din dorinta de a recupera pierderea , hazardul si pariatul pe un numar mai mare de meciuri decat de obicei, etc. Daca stragetia a functionat , pastreaz-o esti pe drumul cel bun ai nevoie doar de rabdare si disciplina. De recomandat in timpul perioadelor proaste consecutive , este pauza, o mica intrerupere a sirului de pariuri ti-ar face bine , ai avea timp sa iti reincarci bateriile si sa reincepi , cu mintea limpede.

Banii.Cati bani ai la dispozitie pentru pariuri sau mai corect spus cati bani iti poti permite sa pierzi pe pariuri ? Aceasta este defapt intrebarea cheie si aici se vede autocontrolul si lacomia din fiecare parior , pentru a evita neplaceri cauzate din pariuri nu trebuie niciodata sa pariezi cu bani imprumutati, sa nu pariezi bani destinati platii facturilor sau altor lucruri mai importante. Tot timpul sa te gandesti ca este un joc de noroc , si ca banii odata bagati in pariuri nu se intorc decat prin castig , iar pentru castig recomandat este sa iti propui un target pe care sa il atingi , iar dupa indeplinirea obiectivului sa incepi de la inceput , de exemplu daca ai inceput cu 100 lei , si ai ajuns la 500 lei , profitul de 400 lei ar fi bine sa il retragi si sa reincepi pasii cu cei 100 lei initiali , acesta este drumul in pariuri , banii depusi , frumoasele 0-uri de pe serverele caselor de pariuri care iti sunt afisate in sold , se reintorc relativ greu de aceea profitul nu merita reinvestit total.

Înregistrează-te la Parimatch si primește 10$ bonus de pe acest link