pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
      

Noutăți
La solictarea mai multor utilizatori ai site-ului www.pariuri.md am decis să va explicam pas cu pas ce trebuie sa faci ca sa incepi sa pariezi si sa beneficiezi de bonusurile oferite de cea mai titrată casă de pariuri din lume Bet365 . citeste tot »
Bet365 (click aici pentru a deschide cont) este de departe cea mai utilizata casa de pariuri online de catre pariorii din R.Moldova, si exista o serie de motive care au adus la aceasta situatie. citeste tot »
Cel mai popular site de predicții sportive din Moldova www.pariuri.md și-a premiat primii cîștigători CONCURSULUI Scor Corect – la mecurile din Liga Campionilor care au avut loc pe 24 si 25 februarie citeste tot »
Cistigatorii CONCURSULUI "Scor corect-Liga Campionilor" din 24 si 25 februarie 2015 Pe 24 si 25 februarie 2015 au avut ultimele meciuri a primei manse din optimile de finala ale Ligii citeste tot »
Cel mai popular site de predicti sportive din Moldova www.pariuri.md și-a premiat primii cîștigători CONCURSULUI Scor Corect – la mecurile din Liga Campionilor care au avut loc pe 17 si 18 februarie... citeste tot »
Pe 17 si 18 februarie 2015 au avut loc primele meciuri din Lga Campionilor. Mai jos vii prezentam pe primii 30 de participanti care au acumulat cele mai multe puncte in samtamana aceasta de joc.... citeste tot »
Liga Campionilor revine in casele noastre cu fazele eliminatorii.Cu acest prilej, cel mai popular site de predictii sportive din Moldova www.pariuri.md , organizeaza ce-a de-a V-a editie a CONCURSULUI „Expert Liga Campionilor”. citeste tot »
Site-ul de predictii sportive www.pariuri.md a facut totalurile Concursului “Australian Open” si si-a premiat cistigatorii.Acestea si-au primit premiile oferite de Babolat si Federatia de Tenis din Moldova.


citeste tot »
Site-ul de predictii sportive www.pariuri.md a facut totalurile CONCURS-ului de predictii sportive "Australian Open 2015", care s-a desfasurat in perioada 19 ianuarie – 1 februarie 2015.

Iata care sunt cistigatorii : citeste tot »
Esti amator de tenis? Cel mai popular site de predictii sportive din Moldova www.pariuri.md  te provoaca la un concurs de pronosticuri dedicat primului turneu de Mare Slem al anului Australian Open 2015. Citeste mai mult... citeste tot »
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10