pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare


1xbet
Noutăți
Lista cîștigătorilor pentru meciurile din 14 si 15 februarie al concursului Expert Uefa Champions League 2012/Felicitari !!! Dv. aveti garantat un premiu din partea partenerilor concursului. Ridicarea premiilor va avea loc pe 3 martie a.c.(despre locul si ora inmînarii premiilor veti fi informat ulterior iprin e-mail) citeste tot »
Portalul de predictii sportive www.pariuri.md continua concursul Uefa Champions League, faza eliminatorie. Pentru a participa la concurs trebuie mai întai să vă înregistrați și să citiți cu atenție
regulamentul. Atenție !!! Premiile sunt valabile numai pentru comunitatea pariorilor care sunt înregistrati la bwin de pe siteul pariuri.md: citeste tot »

Credeţi că sunteţi talentat? Vreti sa jucaţi şi sa fiţi maestru la poker pe arena cu cele mai mari provocări? Site-ul www.pariuri.md  doreste sa dezvolte calitatile Dv.intr-un turneu de poker intre userii pariuri.md.

citeste tot »
Directorul rețelei de restaurante Stella Artois PUB, Angela Hangan a acordat un interviu pentru site-ul nostru, referitor la reţeaua de PUB-uri din Chişinău şi planurile pentru 2012.

citeste tot »
Din Ianuarie ediția a III-a a concursului de predicții.
In anul care vine sa va mearga cit mai bine iar la pariuri numai cistiguri !!! citeste tot »
Grație DVS utilizatorilor ai site-ului www.pariuri.md cea mai titrata casa de pariuri din lume  BWIN. Bwine Portalul Bwin oferă acum și depunerea/plata prin Webmoney. citeste tot »
Premianții ediții a II la Concursul de Predicții citeste tot »
23.11.2011  AC Milan Barcelona
Astazi cu incepere de la ora 21:45 vizionați un meci de frumos dintre Ac Milan și Barcelona la Stella Artois Pub -paradisul berii din orasul nostru. Savurează o bere de calitate urmărind un meci pe cinste. citeste tot »
Stella Artois Pub -petrece Duminică 20 noiembrie 2011.
În cadrul sărbătorii care va incepe la 19.00 va fi determinat cîștigătorului unui butoi de bere.
citeste tot »
Asa deci astazi cu incepere de la ora 20:00 aveti posibilitatea sa urmariti in direct meciul Zenit si Shakhtar Donetsk  la Stella Artois Pub -paradisul berii din orasul nostru. Asta pentru că are pregătită o nouă promoție ce îți oferă șansa de a te bucura din plin de o băutură bună. citeste tot »
4 5 6 7 8 9 10 11 12 13