pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare


1xbet
Noutăți
Esti amator de tenis? Cel mai popular site de predictii sportive din Moldova www.pariuri.md  te provoaca la un concurs de pronosticuri dedicat primului turneu de Mare Slem al anului Australian Open 2015. Citeste mai mult... citeste tot »
In ajunul Revelionului site-ul de predictii sportive www.pariuri.md  si-a premiat cistigatorii concursului“Scor Corect” pentru partidele din preliminariile CE 2016 care au avut loc in perioada 14,15,16 noiembrie...
citeste tot »
31.12.2014  La Mulți (B)Ani!
Redacția www.pariuri.md vă urează Sărbători Fericite, multă sănătate, putere de muncă și îndeplinirea tuturor dorințelor. În speranța că, alături de noi, veți alege în 2015 cele mai inspirate predicții pentru fenomenul pariurilor sportive, vă transmitem și un șugubăț La Mulți (B)Ani!
Tot mai dese sunt meciurile încheiate cu rezultate surpriză, care, dincolo de șarmul și spectaculozitatea pentru presă, provoacă adevărate bombe în rândul pariorilor. citeste tot »
Site-ul de predictii sportive www.pariuri.md a facut totalurile CONCURS-ului "Scor Corect" pentru meciurile din preliminariile Campionatului European 2016 care au avut loc in perioada 14,15,16 noiembrie 2014. Iata care sunt cistigatorii prealabili la moment... citeste tot »
Încurajați și noi de ultimele reușite în avancronici, ne extindem prieteni, evident din lipsă de spațiu tipografic, cu o miniavancronică, și aici, la secțiunea rezervată știrilor sportive. Vă propunem deci să ne urmăriți predicția pentru jocul de fotbal dintre Germania și Gibraltar, care se dispută azi, 14 noiembrie, cu începere de la ora 21.45. citeste tot »

CONCURS “SCOR CORECT” la meciurile din preliminariile Campionatului European 2016

Săptămana aceasta vor avea loc ultimele meciuri din preliminarile Campionatului European 2016 din acest an.Evident, capul de afiş pentru toţi microbiştii de la noi va fi partida Moldova vs Liechtenstein... citeste tot »
A paria nu este absolut deloc un lucru simplu. Din contră, pariurile sportive reprezintă o activitate complexă, care solicită o sumă de informații diversificate, care, la rândul lor, se cer analizate cu minuțiozitate. Mai mult, cu cât intervin mai multe elemente în judecata unui pariu, cu atât pronosicul devine mai dificil de văzut. Din aceste considerente, ne permitem să le oferim câteva sfaturi celor care s eîncumetă să își pună banii la bătaie, în dorința de a trăi mai intens un eveniment sportiv. citeste tot »
Echipa lui Artur Ioniţă a reusit s ascoata o remiza pe terenul lui Inter Milano.Mijlocasul nationalei Moldovei a inceput meciul ca titular pe San siro si a ajutat-o pe Hellas să deschidă scorul în partida cu Inter. Centrarea sa a fost prelungită de Christodoulopoulos până la Luca Toni... citeste tot »
Echipa pariuri.md specializată în pronosticuri sportive a analizat perspectiva scoțienilor de a și declara independența fața de Regatul Unit al MariiBritanii și Irlandei de Nord un citeste tot »
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10