pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
      

5 motive pentru care pariorii aleg sa joace la Bet365
Un articol înteresant ? încurajează-ne cu un like    


20.03.2015  5 motive pentru care pariorii aleg sa joace la Bet365

Bet365 (click aici pentru a deschide cont) este de departe cea mai utilizata casa de pariuri online de catre pariorii din R.Moldova, si exista o serie de motive care au adus la aceasta situatie.

Motivul 1. Cele mai bune bonusuri. 

Din acest punct de vedere Bet365 are cea mai buna oferta pentru pariorii din R.Moldova, oferind un bonus de 100% la o depunere de pana in 50 Euro, suma + bonusul trebuind rulate de 3 ori la cote mai mari de 1.5 inainte de a efectua o retragere.Nici o alta agentie de pariuri online nu are o oferta asemanatoare.
Pe langa acest bonus de bun venit, Bet365 ofera si un bonus de 100% pentru jucatorii care se inregistreaza la Bet365 de pe www.pariuri.md.. (click aici pentru a primi BONUS-ul)

Motivul 2. Interfata si live suport in limba romana.

Multora din noi ne vine mult mai usor sa pariem pe un site in limba romana, decat in engleza, indiferent cat de bine am sti aceea limba. Sunt si alte siteuri traduse in limba romana, insa unele sunt traduse doar partial si ajungem la o situatie in care jumatate de pagina sa fie in limba romana si cealalta jumatate in engleza  sau rusa
Bet365 nu are asemenea probleme, fiind tradus integral si aproape perfect. De asemenea este unul din putinele siteuri cu live chat 24/7 disponibil in limba romana.

Motivul3. Cele mai bune live stream-uri

Nici aici Bet365 nu are concurenta pe piata din R.Moldova, indiferent ca vorbim de transmisii live la fotbal, baschet, handbal, tenis sau tenis de masa. Evident ca stim ca foarte multi jucatori acceseaza diferite site-uri care sunt specializate in live stream-uri dar aceastea sunt cu citeva secunde intirziere . Iar in pariuri operativitatea conteaza foarte mult. Si atunci nu e mai bine sa fie la indemana si transmisiunea si posibilitatea de pariere simultan?

Mai mult decat atat, evenimentele transmise pot fi vizionate direct de pe telefonul mobil sau tableta, oriunde ne-am afla.

4. Oferta bogata, cote bune si pariuri live de calitate  

Bet365 are una din cele mai bogate oferte de evenimente sportive, in special ofera numeroase optiuni de pariere live bet. De asemenea pariurile sunt acceptate imediat, spre deosebire de alte case de pariuri unde poate dura si cate 10 secunde sa fie plasat un pariu, in unele cazuri acestea fiind chiar respinse. La bet365 nu exista aceasta problema.

Pariurile castigatoare la live bet sunt validate destul de rapid, aceasta fiind din nou o situatie care nu o intalnim la foarte multe agentii online.
 
 
5. Functionare, organizare buna, rapiditate si profesionalism

Pe siteul Bet365 intimpinam foarte rar problem de ordin ethnic si chiar daca apar atunci administratia ste-ului ia masuri cit se poate de operativ.Ba mai mult va incerca sa va rezolve orice problema intimpinata avand la dispozitie support ethnic 24/7.

Daca pentru tine conteaza aceste motive atunci inregistreaza-te acum la bet365 si nu vei regrata acest lucru
  Primeste acum BONUS-ul la Bet365

Un articol înteresant ? încurajează-ne cu un like