pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare


1xbet
4 zodii care se vor imbogati in 2018 din pariuri sportive. Afla daca si tu te numeri printre ele
Un articol înteresant ? încurajează-ne cu un like    


11.01.2018  4 zodii care se vor imbogati in 2018 din pariuri sportive. Afla daca si tu te numeri printre ele

Anul 2018 este anul transformarilor pentru multe semne zodiacale. In timp ce unii vor avea parte de noroc pe pe plan personal si amoros, alte zodii vor da lovitura financiar si, de ce nu, sa-si umple buzunarele din pariuri sportive.Vezi mai jos daca te regasesti sit u printer ele:

BERBEC

Voi vă număraţi printre norocoşii zodiacului în 2018, mai ales în ceea ce priveşte sectorul financiar. Astrele favorizează câştigurile mari, aşa că nu ezitaţi să vă încercaţi norocul in pariurile sportive, fiind ajutati de cunostintele voastre din sport. În plus, graţie unor persoane binevoitoare din anturajul vostru, veţi avea ocazia să vă alipiţi unor proiecte care să vă bage sume importante de bani în buzunare.
Totuşi, fiţi chibzuiţi cu cheltuielile. Câştigaţi bine, însă nu există un sac fără fund, aşa că încercaţi pe cât posibil să nu faceţi risipă.

TAUR

2018 este anul în care cheltuirea banilor se va afla la loc de cinste. Astrele sunt favorabile câştigurilor mari, de aici şi tendinţa voastră de a cheltui nechibzuit.
Banii pot veni din proiecte foarte importante şi foarte bine remunerate, dar şi din surse neaşteptate. Cum ar fi din pariurile sportive. Vârful câştigurilor va fi in lunile iunie-iulie. La sfârşitul anului, se previzionează o achiziţie importantă: o casă sau o maşină.

Recomandarea astrologului este să vă planificaţi fiecare ban, altfel vă veţi trezi că ajungeţi la fundul sacului mai repede decât v-aţi fi aşteptat.
 
LEU
De subliniat că, în 2018, situaţia voastră financiară se va îmbunătăţi semnificativ. Fiind un expert al diferitor probe sportive, acest hoby al pariurilor sportive vă poate aduce câştiguri frumoase cu investiţii minime.
Atenţie, însă, la cheltuieli! Aveţi tendinţa să cheltuiţi tot ce câştigaţi. N-ar fi rău să vă ajustaţi cheltuielile şi să scăpaţi de datoriile purtătoare de dobânzi. Fiţi pregătiţi şi pentru cheltuielile neaşteptate!

VĂRSĂTOR


Vărsătorul este ultima dintre zodiile care au şanse să câştige din jocuri de noroc în 2018. Câştigurile pot fi semnificative doar dacă vă veţi ajuta puţin norocul. Puteţi miza cu încredere pe intuitia ta. Balanţa voastră financiară va fi pe plus tot anul 2018.

Deşi veţi fi tentaţi să faceţi cheltuieli excesive şi să vă satisfaceţi toate plăcerile, vă recomandăm să nu lăsaţi să treacă nici măcar o lună fără să puneţi deoparte câtuşi de puţin. Nu ştim niciodată când avem nevoie de un ban în plus.
BONUS special pentru aceste zodii.Click aici pentru a-l primi
 

Un articol înteresant ? încurajează-ne cu un like