Antrenorul român, Marius Sumudica pleaca de la Gaziantep, Turcia!


Antrenorul român, Marius Sumudica pleaca de la Gaziantep, Turcia!
198

Antrenorul român, Marius Sumudica pleaca de la Gaziantep, Turcia!

Razboiul declaratiilor cu sefii clubului i-a fost fatal antrenorului roman. In ciuda parcursului excelent din campionat, unde Gaziantep a fost neinvinsa timp de 15 etape consecutive si a ajuns in zona de Champions League a clasamentului, conducerea a luat decizia-soc de a renunta la Sumudica.

Intre cele doua parti au existat schimburi dure de replici in ultimele 24 de ore. Sumudica a fost nemultumit de oferta de prelungire a contractului facuta de club, mai mica decat actuala sa intelegere. Baskanii s-au infuriat dupa declaratiile date de roman, iar azi l-au demis. Comunicatul oficial a fost deja postat pe site-ul clubului!

Sumudica a preluat-o pe Gaziantep imediat dupa promovarea in prima liga, in vara lui 2019. S-a clasat la jumatatea clasamentului in primul sezon, iar acum isi lasa echipa pe locul 4, la doar 3 puncte de liderul Galatasaray.

Sumudica mai avea 4 luni de contract cu Gaziantep. Antrenorul sustine ca e in contact cu Al Shabab, echipa din Arabia Saudita pe care a mai antrenat-o in sezonul 2018-2019. De acolo ar veni o propunere 'de nerefuzat', asa cum a afirmat chiar el in urma cu doua zile.