pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
pm
1xbet
Va trece Sheriff de AIK ?
Da
Nu
Cistiga 75 Eur FARA RISC la meciul FC Liverpool v PSG
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Cistiga 75 Eur FARA RISC la meciul FC Liverpool v PSG

18 septembrie începând cu ora 22:00 pe legendarul stadion, "Enfield" va avea loc meciul din faza grupelor al Ligii Campionilor din grupa C, acolo unde englezii de la "Liverpool" vor primi vizita celor de la PSG. Ultimul sezon din Cupele Europene sa dovedit a fi cel mai de succes pentru englezi din ultimul deceniu.

După ce echipa lui Klopp au trecut de Manchester City și Roma, au ajuns în finală, unde au pierdut cu scorul de (1-3) de la Real Madrid. Noul sezon din Premier League, echipa lui Jurgen Klopp a început foarte bine. Au disputant deja cinci jocuri, în care nu au pierdut nici măcar un punct. Ca rezultat cu 15 puncte sunt clasați pe locul al doilea, în spatele londonezilor de la "Chelsea" doar după indicatori suplimentari.
Pariază pe FC Liverpool v PSG  la Parimatch
Pentru PSG, sezonul trecut din Liga Campionilor nu poate fi numit reușit. Echipa a părăsit turneul din optimile de finală în care au jucat cu Real Madrid. Primul meci din capitala Spaniei sa încheiat cu înfrângerea parizienilor (1:3). În meciul din retur, Madrilenii s-au dovedit a fi mai puternici, ca rezultat meciul sa incheiat, scor (2:1). Se întâlnesc două favorite din grupa C. Ambele echipe au început excelent sezonul și vor încerca să continue drumul victorios în cea mai prestigioasă competiție europeană. Ne așteptăm la o luptă tensionată și o partidă plină de goluri.
Daca nu vrei sa pariezi banii tai pe acest prognostic casa de pariuri bet365 iti ofer aun BONUS in Live de 50 Eur. Cum functioneaza?
-          Plasati un pariu simplu inaintea evenimentului pe meciul Liverpool v PSG.
-          Veti primi un pariu live gratuit egal cu valoarea celui mai mare pariu simplu inaintea evenimentului (valoarea maxima a pariului live gratuit: 50€ ) pentru a fi utilizat ca miza pe oricare tipuri de pariuri live pe meciul Liverpool v PSG
-          Pariul live gratuit va deveni disponibil dupa inceperea meciului.
-          Pentru a utiliza pariul live gratuit, adaugati o selectie live pe cupon dupa inceperea meciului si selectati optiunea 'Utilizati pariul gratuit' de langa selectie
Ridica aici 50 Eur in Live la FC Liverpool v PSG de la Bet365

Pronostic: peste 2.5 goluri
Cota: 1.50 Pariază aici pe cea mai mare cota
Agentia: Bet 635 cote bune  
Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like