pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
pm
1xbet
La ce casa de pariuri aveti cont?
Bet365
Parimatch
1xbet
Alta
Pronostic la Manchester United v FC Valencia. Se anunta meci de foc pe Old Trafford
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Pronostic la Manchester United v FC Valencia. Se anunta meci de foc pe Old Trafford

Pe 2 octombrie începând cu ora 22:00 pe legendarul stadion Old Trafford, "Manchester United" va primi vizita celor de la "Valencia" în a doua rundă a etapei din faza grupelor a Ligii Campionilor. "Manchester United" se află într-o situație destul de profundă. Nimic de genul asta nu sa întâmplat încă din vremea lui David Moyes. În 9 meciuri oficiale din acest sezon, echipa a obținut până acum doar 4 victorii. În plus, acum Manchester United are o serie de 3 meciuri fără victorii la rând. După ce au remizat cu cei de la Wolverhampton scor (1-1), a venit înfrângere din Cupă în fața lui Derby County.
Pariază pe Man.United - FC Valencia la Bet365
În partida din Premier League din această sâmbătă, diavolii roșii au pierdut rușinos de la West Ham, scor (3-1). "Valencia" va veni în Anglia într-o stare bună de dispoziție - echipa în acest weekend a reușit în cele din urmă să câștige. Kevin Gameiro a reușit să marcheze singurul gol în partida cu Real Sociedad, fiind prima victorie al liliecilor din acest sezon.

Dacă Manchester United în prima rundă a Ligii Campionilor a câștigat cu ușurință pe „Young Boys“, „Valencia“ nu a profitat de eliminarea lui Cristiano Ronaldo în partida cu Juventus . Chiar și fără Cristiano, Juventus a marcat 2 goluri și a câștigat partida. "Manchester United" se află pe punctul cel mai prost din acest sezon, și nimeni nu este surprins de faptul că Mourinho este listat printre principalii candidați la concediere: nu are rezultate și relația este răsfățată atât cu o parte a echipei, cât și cu conducerea.
  Ridica aici BONUS-ul de 750 lei la primul pariu de la Parimatch

"Valencia" nu strălucește în primele luni ale anului și trebuie să demonstreze măcar ceva în acest meci, cel puțin să marcheze

Pronostic: ambele marcheaza
Cota: 1.80
Agentia: Bet 635 cote bune
Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like