pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
pm
1xbet
Va trece Sheriff de AIK ?
Da
Nu
Pronostic la Tottenham și FC Barcelona si cum poti cistiga 70 Euro FARA RISC in Live la acest meci
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Pronostic la Tottenham și FC Barcelona si cum poti cistiga 70 Euro FARA RISC in Live la acest meci

Pe 3 octombrie la Londra va avea loc meciul celui de-a doua rundă dn faza grupelor al Ligii Campionilor între Tottenham și FC Barcelona. Duelul va avea loc la Stadionul Wembley începând cu ora 22:00. Elevii lui Mauricio Roberto Pochettinovin cu moralul la pamant dupa partida cu "Inter" care a fost foarte înteresanta și tensionata. Din nefericire pentru britanici, s-au vazut invinsi la final cu doua goluri primate pe final de meci desi au deschis scorul primii in m 53.

 Cu zero puncte la activ, în acesta grupa, meciul de pe Wembley cu "Barcelona", va complică serios sarcina britanicilor în caz de înfrângere de a ajunge în următoarea etapă a Ligii Campionilor. Echipa de pe Camp Nou porneste favorita in meciul de pe Wembley. 1.95 are cot ape victorie, in timp ce in dreptul lui Tottenham bet365 ofera cota 3.90.
Vezi toata oferta de pariuri la Tottenham - FC Barcelona

Catalanii, așa cum toată lumea se aștepta, fără prea multe necazuri a învins pe propriul lor teren pe olandezii de la PSV Eindhoven. "Barcelona" a marcat patru goluri fără răspuns și conduce acest grup. "Tottenham" joacă excelent pe Wembley , dar merită să înțelegem că de această dată o echipă de clasă mondială va ajunge la Londra, care este de asemenea capabilă să câștige.

Ca întotdeauna, în formă excelentă este Harry Kane. Să nu uităm și de Lionel Messi, care este un jucător cu mult mai experimentat ca Kane. Se așteaptă a fi o partidă de foc la Londra. Ambele echipe vor lupta doar pentru victorie. Catalanii având o echipă mai experimentată vor încerca să marcheze cît mai mult pe Wembley și după părerea noastră, spaniolii nu vor pierde această dispută.

Pariază pe Tottenham - FC Barcelona la Parimatch

Pentru acest meci casa de pariuri bet365 ofera un Bonus de 50 Euro in Live. Cum functioneaza?
-          Plasati un pariu simplu inaintea evenimentului pe meciul Tottenham v Barcelona.
-          Veti primi un pariu live gratuit egal cu valoarea celui mai mare pariu simplu inaintea evenimentului (valoarea maxima a pariului live gratuit: 50€ ) pentru a fi utilizat ca miza pe oricare tipuri de pariuri live pe meciul Tottenham v Barcelona.
-          Pariul live gratuit va deveni disponibil dupa inceperea meciului.
-          Pentru a utiliza pariul live gratuit, adaugati o selectie live pe cupon dupa inceperea meciului si selectati optiunea 'Utilizati pariul gratuit' de langa selectie.

Inscrie-te acum la Bet365 si ridica BONUS-ul de 50 Eur in Live la acest meci

Pronostic: X2
Cota: 1.40 x 50 Eur= 70 Eur
Agentia: Bet 635 cote bune
Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like