pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
pm
1xbet
Va trece Sheriff de AIK ?
Da
Nu
Pronostic la FC Liverpool v Manchester City. Derby in Premier League
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Pronostic la FC Liverpool v Manchester City. Derby in Premier League

7 octombrie, în runda cu numărul 8 din Premier League, ne așteptăm la așteptăm un meci înteresant între FC Liverpool și Manchester City pe stadionul Anfied Road. Meciul începe la ora 18:30. Liverpool are la moment un atac luminous fiind acum unul dintre cele mai bune din lume, cu Mane-Salah și Firmino în frunte, jucători care sunt în stare să creeze mari probleme la orice echipă din fotbalul european.

Echipa lui Klopp anul trecut a ajuns în finala Ligii Campionilor, unde a pierdut într-un joc dramatic de la Real Madrid (1:3). Începutul sezonului a fost uimitor: în 7 meciuri, 6 victorii și o remiză cu Chelsea (1:1). În primul meci din faza grupelor din Liga Campionilor a primit vizita lui PSG pe Anfield, acolo unde a reușit să smulgă victoria în ultimul minut, scor (3:2).
Vezi toata oferta la acest meci de la Bet365
Echipa lui Josep Guardiola sunt întotdeauna cei mai buni cînd vine vorba de procentul ridicat de posesie a mingii, în medie - 66%. Echipa construiește poziționarea și combina fotbalul, sezonul trecut a obținut 100 de puncte în campionat, iar rivalul din clasament find la 19 puncte distanță. În sezonul curent, au disputat 7 meciuri, unde au reușit să obțină 19 puncte.

 În Cupa Ligii de Fotbal, "Oxford" a fost eliminată în deplasare (0:3), dar în Liga Campionilor pe teren propriu au pierdut senzațional de la Lyon, scor (1:2). Niciuna dintre echipe nu joacă fotbal defensiv, astfel că vor exista numeroase zone de unde atacanții vor încerca să marcheze.

Pariază pe FC Liverpool - Manchester City la Parimatch
Presupunem că în acest meci vor fi înscrise cel puțin trei goluri, dar este greu de spus cine va câștiga partida. Vom da preferință faptului că ambele echipe vor putea înscrie, judecând după jocul echipelor în atac.


Pronostic: ambele marcheaza
Cota: 1.55
Agentia: Bet 635 cote bune
Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like