pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
pm
1xbet
La ce casa de pariuri aveti cont?
Bet365
Parimatch
1xbet
Alta
Lupta TITANILOR în Finala Australian Open: Novak Djokovic v Rafael Nadal!
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Lupta TITANILOR în Finala Australian Open: Novak Djokovic v Rafael Nadal!

Duminica de la ora 10:30, ora Chisinaului, pe Rod Laver Arena din Melbourne, Novak Djokovic v Rafael Nadal vor trece in revista cel de-al 53-lea episod din istoria acestei rivalitati. Nimic surpinzator pentru ultimul act de la Australian Open, odata ce fata in fata vor sta cei mai buni doi jucatori ai clasamentului mondial.

In drumul spre marea finala, ambii jucatorii si-au respectat statutul de favoriti, poate aici balanta sa incline un pic in favoarea spaniolului care nu a pierdut nici un set pina acum, in timp ce Novak Djokovic, liderul mondial și principalul cap de serie de la Australian Open, a incheiat doua meciuri consecutive in 4 seturi cu Denis Shapovalov, respectiv Daniil Medvedev. In schimb a urmat o semi-pauza, daca o putem numi asa, din cauza abandonului lui Kei Nishikori din sferturi, ca apoi sirbul sa faca o adevarata demonstratie de forta in semifinale contra lui Lucas Pouille.


Priveste LIVE FINALA dintre  N.Djokovic si R.Nadal la Bet365

In schimb Nadal a devilat ca un adevarat matador si nu a dat nici cea mai mica slabiciune dupa toate problemele medicale pe care le-a avut in ultima vreme. Spaniolul, credem noi va juca cu o mai multa sete dupa acest trofeu, pe care nu a mai pus mana din 2009, cind s-a impus in fata Roger Federer. Apoi, a urmat trei finale pierdute in 2012, 2014 și 2017.

Casele de pariuri il avantajeaza un pic pe Novak Djokovic si cota pare a fi in scadere. O victorie a sirbului este cotat cu 1.74, in timp ce Nadal are in drept cota 2.15.

Pariază pe N.Djokovic si R.Nadal la Parimatch

Chiar daca  bilanțul întâlnirilor directe inclina ușor in favorea sârbului, 27-25, noi credem ca acest meci e deschis oricarui rezultat insa nu credem vreo unul dintre acesti finalisti va cistiga finala in minim de seturi


Pronostic: peste 3.5 seturi
Cota: 1.40
Agentia: Bet 635 cote bune
Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like