pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
pm
1xbet
La ce casa de pariuri aveti cont?
Bet365
Parimatch
1xbet
Alta
Hannover vs RB Leipzig: primul meci al etapei 20 din Bundesliga cu goluri!
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Hannover vs RB Leipzig: primul meci al etapei 20 din Bundesliga cu goluri!

Vineri, 1 februarie, Hannover va găzdui pe Red Bull Leipzig, în meciul de deschidere a rundei a 20-a din Bundesliga germană , începând cu ora 21.30. 

Hannover după 19 meciuri din campionatul german se află în zona de retrogradare, după ce a acumulat 11 puncte în aceste meciuri, cu patru puncte pînă la zona de salvare. În ultimele opt meciuri în campionat  au obținut două egaluri și au pierdut de șase ori. În noul an, Hannover a pierdut de la Werder (0: 1), după care - de la Borussia Dortmund cu  1: 5.

Recent, conducerea clubului a luat o decizie serioasă de personal. Andre Breitenreiter și-a cedat scaunul lui Thomas Doll. Ultimul loc de muncă pentru noul mentor a fost Ferencvaros TC, cu care a câștigat Campionatul Ungariei - 2015/16.

Pariază pe Hannover - RB Leipzig la Bet365
După 19 runde din campionat, fotbaliștii lui Ralph Rangnik s-au stabilit pe poziția a patra în clasament, având 34 de puncte și cu cinci puncte înaintea lui Eintracht.
 
Între începutul lunii noiembrie și mijlocul lunii decembrie, cei de la Red Bull Leipzig au încetinit puțin, câștigând doar două partide din șapte în toate turneele. Dar tocmai la timp a apărut Mainz, care a fost învins acasă cu scorul de 4: 1 în Bundesliga.

Noul an echipa a început cu înfrângerea  de la Borussia Dortmund - 0: 1, apoi  a urmat un triumf în deplasare cu Fortuna - 4: 0.
Pariază pe Hannover - RB Leipzig la Parimatch

Bet365 propune următoarele cote:
Victorie Hannover 5,75
Egalitate 4,33
Victorie Lepizig 1,55

Ultima dată echipele s-au întâlnit în septembrie, când Leipzig a obținut o victorie acasă - 3: 2. Mai mult, în toate cele trei reuniuni ale ultimilor doi ani, ambele au marcat.
Deși oaspeții sunt favorite certe , considerăm că și în meciul dat ambele echipe vor marca.

Pronostic: ambele marchează
Cota: 1.67
Agentia: Bet 635 cote bune
Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like