pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
pm
1xbet
La ce casa de pariuri aveti cont?
Bet365
Parimatch
1xbet
Alta
West Ham vs Liverpool: Încă un pas al ”cormoranilor” spre titlul rîvnit!
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


West Ham vs Liverpool: Încă un pas al ”cormoranilor” spre titlul rîvnit!

Luni seara, 4 februarie, ultimul meci al rundei a 25-a din Premier League va avea loc la Londra, West Ham va primi vizita celor de laLiverpool. Casele de pariuri o consideră favorită pe echipa antrenată Jurgen Klopp cu o cotă de 1.44 iar gazdele acestui meci, West Ham au o cotă de 8.00 pentru victorie.

În continuare, West Ham nu demonstrează rezultate foarte bune, echipa este stabilită la mijlocul clasamentului. În total,după 24 de runde în Premier League, echipa antrenată de Manuel Pellegrini a acumulat doar 31 de puncte. Echipa din capitala Angliei a pierdut 3 meciuri la rând și în toate aceste 3 meciuri, echipa a marcat doar 2 goluri, iar a ]ncasat gol - de 9 ori. La moment echipa are foarte mulți jucători accidentați cum ar fi: Balbuena, Lanzini, Reid, Wilshere, Sanchez și Yarmolenko. Arnautovic, Nasri și Perez sunt sub semnul întrebării pentru această dispută.

Pariază pe West Ham - Liverpool la Bet365

La rândul său, Liverpool este în mod neașteptat liderul clasamentului din Premier League, și conduce foarte încrezător fiind în fața celui mai apropiat rival Manchester City cu 5 puncte. În 24 de runde, echipa antrenată de Jurgen Klopp a obținut doar o singură înfrângere de la Manchester City (2-1) la începutul lunii ianuarie. Accidentații: Gomez, Lovren și Oxlade-Chamberlain nu vor putea ajuta echipa în această dispută.

Pariază pe PSG - FC Barcelona la Parimatch


La prima vedere, este clar că Liverpool este favorita acestei partide chiar dacă joacă în deplasare. În plus, londonezii sunt acum într-o formă de joc foarte rea. Elevii lui Jurgen Klopp vor lupta pentru cele trei puncte pentru nu a pierde lupta pentru titlu din acest sezon.

Pronostic: victorie Liverpool
Cota: 1.44
Agentia: Bet 635 cote bune
Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like