pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
pm
1xbet
Care echipă se va califica în următoarea rundă a Cupelor Europene?
Sheriff
Petrocub S-G
FC Milsami
FC Speranta
Niciuna
Everton vs Manchester City: Pronostic la o COTĂ impresionantă - 2,05 pe favoriți!
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Everton vs Manchester City: Pronostic la o COTĂ impresionantă - 2,05 pe favoriți!


Miercuri, 6 februarie, începând cu ora 21.45, Everton va găzdui campioana Manchester City, în cadrul  etapei a 27-a din  Premier League.

Actualmente Everton este cea de-a noua echipă clasată în Premier League. Echipa din Liverpool are 33 de puncte, iar în caz de eșec, își poate lua rămas bun de la această poziție și să coboare câteva locuri în clasament.

În ultimele 7 meciuri din Premier League, Everton are trei victorii și patru înfrângeri. Discipolii lui Marco Silva au pierdut la Southampton, au învins pe Bournemouth, au pierdut în meciurile cu Brighton și Leicester și a câștigat și trei puncte de la Burnley.În ultimele două meciuri  au bătut-o pe Huddersfield cu un scor minim, după care au pierdut de la Wolverhampton (1: 3) acasă.

Pariază pe Everton - Man City la Bet365

După o serie impresionantă de opt victorii consecutive, în trei turnee engleze diferite, Manchester City s-a împiedicat din nou. În etapa a 24-a, discipolii lui Pep Guardiola au pierdut de la Newcastle (1: 2) în deplasare,  neputând să păstreze avantajul câștigat în primul minut al meciului după un gol al lui Sergio Aguero. În acest meci, Man City nu numai că a pierdut pentru prima dată în acest an, dar a întrerupt și o serie uimitoare de șase meciuri fără să încaseze gol. "City" a reușit să se reabiliteze într-un meci împotriva unui adversar formidabil -"Arsenal" pe renumutul stadion "Etihad". Rezultatul meciului a fost 3: 1, datorită unui hat-trick al lui Sergio Aguero.

În clasament, Man City după 25 runde are 59 de puncte și este cu trei puncte în spatele liderului Liverpool, iar cel mai bun marcator al echipei este Aguero, care a marcat 14 goluri și este în mare formă.
În ultimul meci al acestor echipe pe 15 decembrie 2018, "cetățenii" acasă au câștigat convingător - 3: 1.

Pariază pe Everton - Man City la Parimatch

Deși echipa lui  Pep Guardiola mai comit erori pe parcurs, echipa nu și-a pierdut spiritul de luptă și a dovedit-o în ultimul meci cu Arsenal. Everton are un mare potențial, dar nu are un joc stabil. Considerăm că în acest meci se vor marca multe goluri și respectiv șanse de înscriere au ambele echipe, iar oaspeții vor marca cel puțin trei goluri la o cotă impresionantă.

Pronostic: Man City peste 2,5 goluri
Cota: 2.05
Agentia: Bet 635 cote bune
Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like