pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
pm
1xbet
Cine credeti ca va cistiga UEFA Champions League 2018/2019 ?
FC Barcelona
Real Madrid
Man.City
Bayern Munich
alta echipa
Manchester City v Chelsea. Meciul zilei in Premier League!
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Manchester City v Chelsea. Meciul zilei in Premier League!

Duminică, 10 februarie, vor avea loc doar două meciuri ale etapei a 26-a din Premier League. Partida Tottenham-Leicester va fi eclipsata de intilnirea de pe Etihad Stadium de meciul Manchester City v Chelsea. În primul meci de la Londra, Chelsea a obținut o victorie cu 2-0. Ce să ne așteptăm de la această dispută?

În prezent, Manchester City conduce clasamentul din Premier League, dar are cu un joc mai mult decât FC Liverpool. În același timp, echipele au un număr egal de puncte (62). În acest sezon echipa antrenată de Guardiola a reușit să câștige de 20 de ori cu două egaluri și 4 înfrângeri. Una dintre aceste înfrângeri  a fost nu demult, 1:2 în deplasare cu Newcastle .

Pariază pe Manchester City - Chelsea la Bet365

Chelsea se află pe ultimul loc ce poate prinde un loc in cupele europene . „Albastrii” sunt acum pe locul 5 din Premier League cu 50 de puncte, cu acelasi numar de puncte ca si Arsenal care sunt pe 6.

 Echipa lui Sarry în acest sezon a obținut 10 victorii - 5 egaluri și 5 înfrângeri. Cele mai multe esecuri londonezii le-au suferit în deplasare- 4 înfrângeri în 12 meciuri.

Pariază pe Manchester City - Chelsea la Parimatch

Echipa din Manchester în ultimile partide de pe Etihad demonstrează rezultate foarte bune, 6 victorii consecutive la un scor mare.  În același timp, Chelsea în deplasare joacă foarte rău, 3 înfrângeri consecutive. Noi suntem de accord cu casele de pariuri care o dau mare favorite pe trupa lui Guardiola in aceatsa intilnire si mergem pe mana “cetatenilor”

Pronostic: Victorie Manchester City
Cota: 1.50
Agentia: Bet 635 cote bune
Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like