pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
pm
1xbet
Care echipă se va califica în următoarea rundă a Cupelor Europene?
Sheriff
Petrocub S-G
FC Milsami
FC Speranta
Niciuna
Wolverhampton vs Newcastle: Cine e favorita în ultimul meci din etapa 26 din Premier League?
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Wolverhampton vs Newcastle: Cine e favorita în ultimul meci din etapa 26 din Premier League?

11 februarie, începând cu ora 22:00 pe stadionul Molynau va avea loc meciul etapei a 26-a dintre Wolverhampton și Newcastle. Primul meci din acest sezon dintre acești rivali s-a încheiat cu o victorie cu scorul 1-2 în deplasare pentru lupii din Wolverhampton.

După 25 de runde, "lupii" ocupă locul 7 în clasament cu 38 de puncte acumulate. Cu toate acestea, distanța în clasament de la zona Cupelor Europene este deja destul demare – 10 puncte. În ultimele cinci runde din Premier League, Wolverhampton a obținut 9 puncte, datorită celor trei victorii în trei runde consecutive și în fiecare dintre aceste meciuri, echipa lui EspiritoSanto a marcat cel puțin trei goluri. Cel mai bun marcator al echipei este mexicanul Jimenez, 9 goluri. Pe stadionul Molynau, lupii în acest sezon au disputat 13 meciuri în care au sărbătorit victoria de 6 ori cu 2 egaluri și 5 înfrângeri.

Pariază pe Wolverhampton - Newcastle la Bet365


După 25 de runde, cei de la Newcastle ocupă poziția a 15-a în clasament cu 24 de puncte. Echipa antrenată de Rafael Benitez are șanse mari să părăsească Premier League, distanța de la zona de retrogradare fiind doar de 2 puncte. În ultimele cinci partide din Premier League, echipa lui Benitez a obținut 6 puncte datorită a două victorii. Deosebit de remarcabil este succesul în meciuldin runda a 24-acu Manchester City (2:1). În 12 meciuridin deplasare, echipa a obținut doar două victorii, 5 remize și 5 înfrângeri.

Pariază pe Wolverhampton - Newcastle la Parimatch

Wolverhampton este favorita acestui meci, casele de pariuri oferă o cotă 1.70 pe victoria lupilor în timp ce pe victoria oaspeților se oferă o cotă de 5.75, un egal fiind cotat cu 3.75 . Echipa lui Benitez are cele mai mici șanse de victorie în această partidă. O victorie încrezătoare a gazdelor este cel mai sigur pariu pentru această dispută.

Pronostic: victorie Wolverhampton
Cota: 1.70
Agentia: Bet 635 cote bune
Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like