pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
pm
1xbet
Cine credeti ca va cistiga Copa America 2019?
Brazilia
Argentina
Uruguay
Chile
Alta echipa
Oferta de nerefuzat in “LIVE” la meciul Manchester United v FC Barcelona
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Oferta de nerefuzat in “LIVE” la meciul Manchester United v FC Barcelona

Unul din sferturile de foc ale Ligii Campionilor se va disputa miercuri, 10 aprilie, în orașul Manchester pe legendarul stadion, Old Trafford, dintre Manchester United și Barcelona.

În momentul de față, Manchester United demonstrează rezultate foarte slabe. În ultimele 4 dispute, "diavolii roșii" au reușit să-i învingă doar pe Watford cu scorul de (2:1) pe teren propriu, iar restul infringeri. În Premier League, echipa este clasată pe poziția a 6-a cu 61 de puncte acumulate. Vor lipsi la meciul cu Barcelona din cauza accidentărilor: Matteo Darmian, Valencia și Alexis Sanchez. Sub semnul întrebării este participaria lui Hererra și Rashford pentru această dispută.

Vezi toate cotele la  Man.United - FC Barcelona la Bet365

În același timp, Barcelona are un sezon excelent, în toate turneele continuă să lupte cu succes. În runda precedentă din Liga Campionilor, catalanii au trecut fără probleme după ce i-au învins pe francezii de la Lyon, deși meciul din deplasare s-a încheiat fără goluri (0:0), după care a urma partida din Spania, scor (5-1). Sub semnul întrebării este participarea la acest meci a lui Usmane Dembele și Thomas Vermaelen, care sunt accidetanți.

Pariază pe Man.United - FC Barcelona la Parimatch

Manchester United arată foarte slab în ultimul timp iar elevii lui Valverde sunt considerați fără îndoială favoriții disputei. Totuși nivelul actual al catalanilor încă odată demonstrează că sunt principalii favoriți pentru cîștigarea turneului. Deci, ar trebui să pariem cu siguranță pe oaspeții care sunt cu mult mai puternici.

Casele de pariuri o dau favorită pe FC Barcelona. Cota 2.00 stă în dreptul catalanilor oferită de bet365, în timp ce pentru o eventuală victorie a englezilor este acordată cota de 3.80.

Casa de pariuri Bet365 vine cu o ofertă specială în LIVE pentru acest meci. Cum funcționează?

-          Plasați un pariu simplu înaintea evenimentului pe meciul Man.United vs FC Barcelona

-          Veți primi un pariu live gratuit egal cu valoarea celui mai mare pariu simplu înaintea evenimentului (valoarea maximă a pariului live gratuit: 50€) pentru a fi utilizat ca miză pe oricare tipuri de pariuri live pe meciul Man.United vs FC Barcelona.

-          Pariul live gratuit va deveni disponibil dupa începerea meciului.
Pentru a utiliza pariul live gratuit, adaugați o selecție live pe cupon dupa inceperea meciului

Pronostic: X2
Cota: 1.40
Agentia: Bet 635 cote bune
Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like