pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
pm
1xbet
Va trece Sheriff de AIK ?
Da
Nu
Southampton vs Bournemouth. ”Sfinții” nu-și pot permite un eșec!
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Southampton vs Bournemouth. ”Sfinții” nu-și pot permite un eșec!

Southampton, care acum 2-3 ani în urmă își asigura un loc de Europa League, a ajuns deja al doilea an consecutiv să lupte pentru a rămâne în Premier League.
Cu doar 3 etape înainte de vacanță, „sfinții” sunt la 6 puncte de zona retrogradării și ar avea nevoie de minim 4 puncte până la finalul campaniei. 

În afară de această partidă, rămân 2 meciuri pentru ei: o deplasare în Londra, la West Ham Utd și un meci ușor acasă cu retrogradata Huddersfield. Un mic calcul ne demonstrează că Southampton are nevoie de puncte în acest meci și nu-și poate permite un pas greșit.
Bournemouthe poziționată mai bine. Are 41 puncte în tabel și e salvată de la retrogradare. Deci, pot juca relaxați.

Southampton are o cotă de 1.9 pentru un triumf (a scăzut de la 2.05 în ultimele 24 ore) , egalul e cotat la 3.9, iar Bournemouth are cota de 4.10 pentru victorie.

Gazdele nu au oameni absenți pentru acest meci. SJannik Vestergaard(fundaș/23 apariții în acest sezon) e singurul care e incert.
La oaspeți de ceva vreme lipsește Lewis Cook (mijlocaș/13 apariții în acest sezon), Charlie Daniels (mijlocaș/21 apariții), Simon Francis (fundaș/17 apariții), Diego Rico (fundaș/12 apariții) și Andrew Surman (mijlocaș/18 apariții).

Pariază pe Southampton - Bournemouth la Bet365

Southampton nu a bucurat mult în acest sezon. Ceea ce-i lipsește cu adevărat e un atacant veritabil, care să poată să-i țină companie/concurență lui Danny Ings. Irlandezul Shane Long care a fost deja titularizat de 23 ori, are doar 4 goluri marcate. James Ward-Prowse și Nathan Redmond, fiind mijlocași, au împreună practic același număr de goluri înscrise de toți atacanții „sfinților” la un loc.  De aceea, toate speranțele acestei echipe se leagă anume de ei. 

Pariază pe Southampton - Bournemouth la Parimatch

Bournemouth nu e o echipă de deplasare. A pierdut afară 12 partide din 17 în acest seozon de campionat, iar la Southampton aceștia nu a învins niciodată din 2010 încoace. (4 înfrângeri și o remiză).
Mizăm sigur pe „sfinți” pentru cota de 1.9
Pronostic: victorie Southampton
Cota: 1.90
Agentia: Bet 635 cote bune
Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like