pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
pm
1xbet
Va trece Sheriff de AIK ?
Da
Nu
Barcelona vs Levante. Mizăm pe cartonașe !
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Barcelona vs Levante. Mizăm pe cartonașe !

După calculele matematice Barcelona încă nu a obținut titlul în Spania. O victorie acasă cu Levante ar aduce catalanilor al 26-lea titlu de campionat.
Levante a avut o bună primă parte a sezonului, în care a bătut-o pe Real Madrid cu 1-2 chiar pe Bernabeu, apoi pe Bilbao 3-0 și pe parcurs a mai produs cîteva surprize, cum ar fi victoria 1-2 pe Camp Nou în Cupa Regelui.

Acum echipa a ajuns la doar 3 puncte de zona retrogradării și e desperată după puncte, pentru a rămâne în cărți pentru ediția următoare a Primera Division.
Prin asta se explică și cota ridicată pentru victoria gazdelor, care e tocmai 1.25, când în mod normal ar fi 1.03, cum iubesc să ne „bucure” deobicei casele de pariuri. 
Niciuna din echipe nu are absențe notabile pentru acest meci.

E greu să obții puncte pe Camp Nou, cît de tare nu ți-ai dori acest lucru și cel mai probabil, catalanii vor bate la scor și vor sărbători anticipat noul triumf sezonier, cu atât mai mult că în deplasarea de la Alaves antrenorul Ernesto Valverde l-a lăsat pe Lionel Messi, alături de alți câțiva jucători să se odihnească pe bancă. Aceștia acum ar fi apți și însetați de victorie.

Pariază pe FC Barcelona - Levante la Bet365

Ar fi de jucat ponturi pe handicap sau goluri, însă există variante mult mai ușoare. De exemplu, pe cartonașe. În ultimele 7 deplasări pe Camp Nou jucătorii lui Levante de fiecare dată au ieșit „îngălbeniți” la fluierul final, fiind avertizați de fiecare dată mai des decât cei de la Barcelona. Se explică ușor: Barcelona are posesia și toată presiunea e pe oaspeți, care prin definiție greșesc și faultează mai mult.

Pariază pe FC Barcelona - Levante la Parimatch

Centralul partidei va fi Ricardo De Burgos Bengoetxea de 33 ani, care activează de 4 ani în Primera Division.Acesta are o medie de 5.2 cartonașe galbene pe meci și a arbitrat penultima întâlnire directă între Barcelona și Levante, arătând 7 cartonașe (3 pentru Levante și 4 pentru Barcelona). Barcelona a jucat cu rezervele atunci și a pierdut acel meci fără miză (în meciul tur din cupă bătuse cu 5-0). Acum, însă, conjungtura e alta și Levante iar ar trebui să se apere și să iasa cu mai multe galbene la sfârșitul jocului.
Luăm Levante H0 la cartonașe.
Cota 1.6 e mai mult decât bună.  

Pronostic: Levante H0 la cartonașe (fora zero)
Cota: 1.60
Agentia: Bet 635 cote bune
Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like