pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
pm
1xbet
Va trece Sheriff de AIK ?
Da
Nu
Leicester vs Arsenal: Nu ne complicăm, jucăm pe goluri!
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Leicester vs Arsenal: Nu ne complicăm, jucăm pe goluri!

Ziua fotbalistică de duminică din Anglia începe cu Leicester-Arsenal. Două echipe care nu pun mare accent pe apărare, ci preferă să joace deschis.
„Vulpoii” deși nu mai fac furori în Anglia și nu mai au mari staruri în echipă, continuă, din când în când să mai arunce câte o surpriză. Au fost momente în acest sezon când Leicester o bătea pe Chelsea chiar în Londra și pe City al lui Guardiola. Acesta din urma s-a chinuit cu ei chiar și în cupă. 

Arsenal nu are un moral ridicat. A pierdut ultimele 2 partide, 6 puncte prețioase s-au vărsat în fața unor adversari inferiori ( 3-1 cu Wolves, 2-3 cu Palace). 

Cotele partidei sunt echilibrate. Casele de pariuri țin cotele pe victoria echipelor sus: la 2.7 pentru gazde și 2.6 pentru oapseți. Egalul are cota de 3.6, fiindu-i justificată valoare întrun fel.
Egalul tocmai la 3.6 înseamnă că agențiile de pariuri nu prea cred în egal, probabil din cauza spectacolului pe care le oferă aceste echipe atunci când se întâlnesc. În ultimele două întâlniri directe tabelul consemna scorul de 3-1, iar în penultima tunarii s-au impus cu 4-3 întrun thriller memorabil.
În 2015 acestea s-au distrat iar, jucând un 2-5… dar drept că și formațiunile arătau altfel atunci.

Leicester nu are absențe importante pentru această partidă. Lipsește decât Daniel Amartey, care e accidentat practic întregul sezon. 

Pariază pe Leicester - Arsenal la Bet365

La Arsenal nu este în continuare Hector Bellerin în apărare, Aaron Ramsay la mijloc, iar Danny Welbeck și Rob Holding sunt accidentați și lipsesc întregul sezon. Gogheterul echipei Pierr-Emerick Aubameyang (19 goluri) e incert.

Absența lui Bellerin în apărare pe dreapta și a lui Holdind pe stânga îl face pe antrenorul Unay Emery să experimenteze, cârpind aceste zone cu jucători de pe alte poziții. Așa deseori Mustafi ajunge să joace pe dreapta, când el e fundaș central, ori Maitland-Niles, care e mijlocaș, să coboare în apărare.
Apoi Emery nu are în centrul apărării pe nimeni mai bun decât Socratis, care în ultima partidă cu Wolves a fost depășit copilărește de Jota, iar dacă mai adăugăm că în aceste condiții Emery își permite să joace cu 3 fundași, atunci e și mai ușor de creat o impresie despre cum joacă Arsenal.
Ultimele două partide au arătat că echipa frecvent se rupe de la jumătate, iar pe contre vin atacuri foarte aspre. Doar norocul a făcut așa ca Wolverhampton să nu încarce vreo 5-6 goluri în poarta lui Leno acum 4 zile. Altă problemă e că tunarii iau gol din fazele fixe. În urma a ultimelor 2 partide aceștia au primit 3 goluri cu capul. Impardonabil pentru o echipă care luptă pentru un loc de top în Anglia.
Există multe probleme la Arsenal, printre care și bugetul mic pentru transferuri, de aceea Unay Emery improvizează din mers. 

Pariază pe Leicester - Arsenal la Parimatch

Credem că Leicester va profita de lacunele care apar pe teren la Arsenal și va marca cel puțin o dată, iar Arsenal e Arsenal. E un meci clar de goluri și ar fi o supriză mare dacă rezultatul va fi modest. 

Pronostic: Peste 3 goluri (asiatic) în meci
Cota: 2.05
Agentia: Bet 635 cote bune
Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like