pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
pm
1xbet
Va trece Sheriff de AIK ?
Da
Nu
Pronostic la Tottenham- Ajax.Golurile ne umplu buzunarele
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Pronostic la Tottenham- Ajax.Golurile ne umplu buzunarele

În momentul în care toată lumea se aștepta la o semifinală dintre Manchester City și Juventus, în fotbalul european au explodat două „bombe”, care le-au propulsat în faza semifinalelor Ligii Campionilor pe Tottenham și Ajax.Tottenham, cu mult efort, dar și noroc, s-a calificat după un thriller psihologic în returul cu City (4-3), în care au existat multe faze controversate și momente de la agonie la extaz și înapoi.Ajax a realizat miracolul la Torino, făcând așchii din catenaccio lui Juventus (1-2).

Harry Kane, golgheterul lui Spurs, s-a accidentat în primul meci al lui Tottenham cu City și nu va fi apt pentru această partidă, iar Son Heung-Min,al doilea cel mai bun atacant al echipei, e suspendat din cauza cumulului de cartonașe galbene. Mai mult, în ultima partidă din CL s-a accidentat și mijlocașul Moussa Sissoko, însă sursele scriu că acesta ar putea fi recuperat până la ora meciului.  La Ajax lipsește fundașul stânga lateral Noussair Mazraoui.

Pariază pe Tottenham- Ajax la Bet365

Cotele, în mod, surprinzător o fac pe Tottehnam ușor avantajată, având cota de 2.6 la victorie, în timp ce pentru un eventual succes la olandezilor casele de paruri sunt gata să ofere o cotă de 2.8. Egalul are 3.4.

Pariază pe Tottenham- Ajax la Parimatch

Analizând jocul tactic al lui Tottenham din ultimele partide, am tras concluzia că Mauricio Pochettino, din varii motive, schimbă tacticile de câteva ori pe meci. Spre exemplu, cu Manchester City au început cu 4-2-3-1 pe hârtie, ca pe teren să convertească schema în 4-4-2 (diamond), aglomerând centrul…însă cu asta a făcut mai rău, fiind că linia mediană s-a dus imediat să-l marcheze pe Aguero, iar flancurile au rămas complet libere. Doar o transformare a schemei inițiale i-a permis lui Tottenham să aibă un echilibru în apărare. Cu mic noroc, un gol controversat al lui Llorente a calificat-o pe Tottenham în semifinală.

Acum Pochettino va începe cu Fernando Llorente în atac, ca vârf de lancie, și cu Lucas și Eriksen în părți. Luând în considerație că Llorente e un atacant de careu, nu prea mobil și cu meciuri puține în picioare la Spurs, de forța atacului vor răspunde în mare parte Lucas și Eriksen, care fără dubii vor avansa mult. Englezii vor fi puși în situația când vor lăsa zone libere, fie pe centru (ceea ce în lipa lui Sissoko ar fi decisiv), fie pe culoare.

Există multe vulnerabilități la Totteham și nu văd nicio schemă tactică în care Tottenham să nu lase spații, iar spații pentru olandezi, înseamnă pâine proaspătă de mâncat.
Ori, ar fi bizar de tot dacă echipa gazdă, având 3 victorii din 4 pe noul teren și care iubește să atace, să aleagă o tactică defensivă. 
Ajax nu ar avea nevoie să schimbe multe în jocul tactic. Același 4-2-3-1, care se schimbă în 4-1-4. Omul cheie Frankie de Jong, care face legătura între apărare și atac și e mereu cu pas de gol la picior. Piesa analogică lui Sergio Busquets din tiki-taka lui Guardiola la Barcelona. În unele condiții această schemă ar aduce și mai bune roade decât la Torino, însă pentru moment totul rămâne teorie.

De remarcat că Ajax joacă mult mai bine pe teren străin în Champions League, decât acasă. Real Madrid a fost eliminată chiar pe Bernabeu cu 1-4, Juventus și-a luat rămas bun de la competiția europeană chiar la Torino după 1-2, unde mai adaugi că și în faza grupelor au remizat 1-1 în Bavaria, după un meci în care olandezii meritau victorie.
De altă parte, Tottenham marchează în fiecare meci din cupele europene deja de 19 partide la rând și are o rată de 92% a golurilor marcate în repriza a doua în Liga Campionilor.
Așteptăm spectacol și de această dată, de aceea vom miza pe un over 2.5 sănătos aici.Pronostic: peste 2.5 goluri
Cota: 1.90
Agentia: Bet 635 cote bune
Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like